Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

dell

veksu

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra to tak wypowiem się odrazu na ten temat.. było tak ogłaszałem sobie sultana na og elegancko i napisał veksu z jakąs tam ofką i zapytał czy może go zobaczyć i sie przejechać to napisałem mu że niema problemu podjechałem po niego na bazę SATC dostał kluczyk i jezdził nim dobre 5 min po uplywie tego czasu powiedział że daje mi 305 niezgodziłem sie na ta ofke bo miałem lepsze po jakims czasie napisał mi ze da 310 napisałem ze to jest za mało i wynegocjował za 315 podjechałem do urzędu zamienilismy się po wyjsciu z urzedu pisze do mnie że niema spoilera nwm tak cięzko niezauwazyc wielkiego spoilera z tyłu samochodu? no nie wydaje mi się i tak straciłem dużo na tym sultanie dobra mniejsza gracz zaczął straszyc mnie skarga to mu napisałem prosze cię bardzo pisz smiało chętnie skomentuje dodał cos w stylu ze pisałem ze full vizu nwm możliwe ze tak napisałem nie pamiętam tego dokladnie będzie wszystko w logach i gracz do mine ze 10k mam mu oddac no niepoważny... eh to zaproponowałem mu odmiane natychmiastową to napisał że nie no to nie no proste nwm jak ta sprawa się rozwiąże ale ja nie zamierzam nic mu oddawać pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.