Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: StasiekRWD
Nick(i) oskarżonego(/ych): Dercia
Powód skargi: Brak kompetencji do bez stronnej oceny sytuacji
Data zdarzenia: 04.04.2028
Dowody: logi, https://imgur.com/a/muhK6Mw
Opis sytuacji: Jechałem w stronę wulkanizacji aby sprawdzić czy inne poszerzenia nie będą lepiej pasować do mojego auta, zobaczyłem że ostatnie stanowisko jest (chyba) wolne bo nie widać pojazdu, podjechalem bliżej by zobaczyć czy coś stoi czy tylko gracze rozmawiający obok, zobaczyłem że znajomy stoi motorkiem i w tym momencie dostałem strzał w tył pojazdu, po napisaniu reporta  supporterka po czasie odpisała mi że wina jest wspólna bo ja stałem na środku drogi (XDD). Nie wiem gdzie moje zwolnienie aby zobaczyć czy mogę skręcić w stanowisko na wulkanizacji jest staniem na środku drogi, również nie wydaje mi się aby uprawniało to kogoś do perfidnego uderzenia w tył pojazdu, (drogę miał długą prostą, z dobrą widocznością, widział ze coś się dzieje mimo to mnie staranował). 
Od razu tu napiszę że nie, nie mogłem zająć któregoś ze stanowisk z tymi tragicznymi podnośnikami bo nie idzie wtedy określić czy poszerzenie dobrze pasuje, Pozdrawiam wszystkich ciepło.

Edytowane przez Stanny.sc
Dodanie klipu
  • Super 1
  • Haha 3
  • WOW! 1

Witam serdecznie. W ocenie sytuacji, która jest widoczna na klipie, kierowałam się przede wszystkim wytycznymi członków administracji, które zostały nam przekazane w trakcie wdrażania i nauki. Dodatkowo poprosiłam o ocenę obecnych członków administracji, którzy podzielili moje zdanie. Na załączonym dowodzie widać jak poruszasz się pod prąd, zmieniasz pas, a następnie zwalniasz praktycznie do zera, znajdując się na środku drogi. Tłumaczysz to tym, że chciałeś sprawdzić, czy nikogo nie ma w ostatnim stanowisku, lecz w mojej ocenie mogłeś po prostu zatrzymać się na poboczu, nie na środku drogi, by to sprawdzić. Nie zachowałeś należytej ostrożności, jak i gracz, który w Ciebie wjechał. Stąd wniosek o winie obustronnej. Rozumiem, że cała sytuacja może być frustrująca, lecz działam zgodnie z zaleceniami oraz wytycznymi administracji. Ocenę sytuacji pozostawiam Administracji RCON. Pozdrawiam! 

• Super 9

Również mogłem przecież pójść na wulkanizacje pieszo żeby zobaczyć przecież czy stanowisko jest wolne i mogę wjechać! No tak! 
Na następny raz będę pamiętał że jak będę widział gracza próbującego zjechać do wulkanizacji również mu się z impetem wbije w tył auta! Przecież bezkarnie można tak zrobić i nie poniosę z tego żadnych konsekwencji XD hit

• Haha 2
  • Nie lubię tego 1
  • WOW! 1

Wina jak najbardziej leży po obu stronach - skoro chciałeś sobie zobaczyć czy coś się dzieje, to mogłeś zjechać na chodnik bądź tuż pod wulkanizacje. Zdecydowanie byłoby to lepsze rozwiązanie niż blokowanie drogi. 

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.