Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: GRYGU
Nick(i) oskarżonego(/ych): @PsiN0s
Powód skargi: Nie wykonywanie obowiązków administracyjnych podczas pełnionej służby supporterskiej.
Data zdarzenia: 02.04.26
Dowody: https://imgur.com/a/0jIvase
Opis sytuacji: Supporter według standardów powinien nadać w moim kierunku karę w postaci kicka za WNTZ jednakże pominął swój obowiązek mimo tego że był na duty administratorskim i zamiast tego wciągnął mnie poprzez powergaming w akcje RP w której jako gracz serwera RPG obowiązku brać udziału nie mam poprzez użycie w moim kierunku ŚPB i władowanie do radiowozu z którego koniec końców i tak mnie wypuścił tym samym odebrał mi dość cenny czas który jako gracz serwera RPG mógłbym spożytkować na inne rzeczy. 

• Super 2
  • Haha 12

Hejo! Mam wrażenie, że jednak nie do końca znasz nasze standardy, ponieważ w momencie, gdy mogę reagować jako SAPD, robię to. Poza tym nie wciągnąłem cię w akcję RP, tylko zareagowałem na jasne wtargnięcie na teren zamknięty jako funkcjonariusz. Dlaczego cię wypuściłem? Twój chwilowy pobyt w radiowozie miał być dla ciebie lekcją, abyś darował sobie takie wtargnięcia na teren zamknięty. Dodatkowo nie było wolnych jednostek, które mogłyby cię przewieźć do więzienia. Nie czuję się winny i uważam, że postąpiłem zgodnie z zasadami.

• Super 6

2 minuty temu, PsiN0s napisał:

Mam wrażenie, że jednak nie do końca znasz nasze standardy, ponieważ w momencie, gdy mogę reagować jako SAPD, robię to. 

Ahh jasne, czyli możecie sobie wybrać czy akurat kogoś kickniecie co będzie wspomnianą przez ciebie "lekcją" i będę mógł po tej twojej lekcji ponownie się połączyć z serwerem, wyciągnąć wnioski i kontynuować rozgrywkę czy jednak wsadzicie kogoś bez celu do radiowozu na kilka/kilkanaście minut zajmując tym samym cenny czas? No spoko, tylko pytanie w takim razie po co są te kicki za WNTZ skoro SAPD może sobie z tym radzić.

4 minuty temu, PsiN0s napisał:

Poza tym nie wciągnąłem cię w akcję RP, tylko zareagowałem na jasne wtargnięcie na teren zamknięty jako funkcjonariusz. 

Oczywiście że mnie nie wciągnąłeś w akcje RP, to tylko "lekcja". Gdybym jednak musiał odejść pilnie od komputera i wyjść z gry to wtedy jednak byłby nałożony na mnie ban za ucieczkę z rąk funkcjonariuszy podczas akcji RP ma się rozumieć? 

• Super 2
  • Haha 9

Działałem jako SAPD, ponieważ byłem na miejscu i miałem do tego odpowiednie środki. Zamiast mandatu czy więzienia po prostu cię wypuściłem, co wyjaśniłem powyżej. Co do banów za ucieczkę, nie ma ich, więc nie wymyślaj teorii pod skargę.

• Super 6

Skarga nie powinna znaleźć się w tym dziale. Supporter prócz pełnienia służby administracyjnej pełnił służbę frakcyjną - skoro ma narzędzia do reakcji na WNTZ prócz tych administracyjnych, to nie widzę problemu w tym, że ich nie wykorzystał. 

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.