Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pochwała na Wiktoriax98.

MaciekMaster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: MaciekMaster
Nick pracownika: Wiktoriax98
Data i godzina zdarzenia: 01.04.2026 od około 19:20
Dowód (SreenShoot, logi bądź nagranie): https://imgur.com/a/V7YLNKf
Opis sytuacji: Doszło do kolizji polegającej na potrąceniu mnie przez innego kierowcę, który uciekł z miejsca wypadku. Pani Wiktoria pojawiła się bardzo szybko po wysłaniu zgłoszenia przez moją osobę. Zajęła się w bardzo szybkim tempie mną i wszystkim, co się działo dookoła. Miałem sporo urazów  do których doszło w tym wypadku komunikacyjnym, lecz Pani Wiktoria poradziła sobie bez nich bez problemu. Konkretne urazy jakie miałem to rozbita głowa, rozcięty łuk brwiowy, złamanie otwarte prawej ręki, zmiażdżona lewa noga oraz złamanie obojczyka. Na miejscu zdarzenia wszystko zostało opatrzone w sposób doskonały, jak również po przetransportowaniu do szpitala zostałem idealnie zaopiekowany przez Panią doktor. Wszystko przebiegło w sposób bardzo realistyczny. 
Coś od siebie: Pani Wiktoria zasługuję na słowa uznania za te wydarzenia RP. Cały czas czułem opiekę nad moją osobą. Oby więcej było w waszych szeregach tak doskonałych ratowników medycznych. Pani Wiktorio, jeszcze raz bardzo dziękuję za doskonałą akcję RP. 

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.