Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wujaszek.

SzymQ.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Cytrus966
Nick(i) oskarżonego(/ych): Wujaszek.
Powód skargi: Pochopne nadawanie kar
Data zdarzenia: 30.03.2026
Dowody: Wystarczy przejrzeć materiał dowodowy przez który została nadana mi kara
Opis sytuacji: Chciałbym złożyć skargę na moderatora z powodu nadawania zbyt pochopnie kar, nie jest to pierwsza sytuacja w której wyżej wymieniony moderator nadaje kare zbyt szybko bez dokładnego przeanalizowania dowodów. Zostało mi zabrane prawo jazdy za rzekomo taran + jazde pod prąd, z mojego punktu widzenia nie było tam żadnego taranowania zaszedł tam zwykły desync nie zostałem w ani procencie uszkodzony, nie zahaczyłem nawet tamtego gościa on mnie zarysował i próbował spitować więc dosłownie to ja byłem pokrzywdzony ale nie chodzi nawet o to, bardziej chodzi o to że wyżej wymieniony moderator dał mi prawko a jak zapytałem się za co to chamsko odpowiedział mi że nie musi mi niczego pokazywać itd. gdzie dosłownie inny moderator napisał mi, że kara nie powinna zostać nadana i zaszedł zwykły desync a moderator źle zinterpretował sytuacje.  Zapytałem się kolejnego moderatora z ciekawości i powiedział, że to prawko jest bardzo naciągane co moim zdaniem też jest  prawdą, a dodatkowo zapytałem się jednego z adminów bo każdy mówił coś innego to stwierdził że wina jest po stronie tamtego który nagrywał, że mógł zahamować. Każdy mówi coś innego, administrator zaproponował więc żebym napisał skargę i wszystko zostanie wyjaśnione więc zobaczymy, ale moim zdaniem i tak moderator powinien bardziej umiejętnie interpretować właśnie takie sytuacje, bo przez tą sytuacje straciłem sporo pieniędzy bo została mi odebrana możliwość zarobku poniekąd, więc mam nadzieję że zostaną wyciągnięte jakiekolwiek konsekwencje.

Edytowane przez SzymQ.mnr
  • Super 6
  • Haha 5
  • WOW! 1

Witam

A więc jechałeś autostradą prawym pasem wraz z drugim kolegą, którego nicku nie widać na nagraniu, twój kolega zdążył zjechać na przeciwległy pas (pod prąd) a ty uderzyłeś pojazd (który poruszał się poprawnie jadąc lewym pasem wykonując manewr wyprzedania) przy skręcie na przeciwległy pas, więc gdzie tutaj widzisz "Pochopne nadawanie kar?"

Myślę że temat został wyczerpany wszelakie dowody posiada A.RCON

• Super 2

Ciekawe bardzo jakoś każdy administrator mówi coś innego a sam dostałem informacje że kara została nadana nieodpowiednio po drugie napisałem potem raporta dosłownie za to samo i gracz nie został ukarany i zostało mi powiedziane że takimi rzeczami jak jazda pod prąd w przypadku lawet to tym zajmuje się SAPD więc bardzo ciekawe że dla ciebie jest to takie proste skoro każdy administrator mówi coś innego...

• Super 2
  • Haha 1

Godzinę temu, SzymQ.mnr napisał:

Ciekawe bardzo jakoś każdy administrator mówi coś innego a sam dostałem informacje że kara została nadana nieodpowiednio po drugie napisałem potem raporta dosłownie za to samo i gracz nie został ukarany i zostało mi powiedziane że takimi rzeczami jak jazda pod prąd w przypadku lawet to tym zajmuje się SAPD więc bardzo ciekawe że dla ciebie jest to takie proste skoro każdy administrator mówi coś innego...

Skoro za jazde pod prad kara sapd (mowisz tak bo posiadasz taka informacje) to jak wytlumaczysz te o to kary?

Prawo jazdy
 matwiej
Od: 31 Marca 2026, 14:29
Do: 31 Marca 2026, 17:29
Jazda pod prąd, taran  Puczy
Aktywna 
Prawo jazdy
 Daxoo*
Od: 31 Marca 2026, 10:28
Do: 2 Kwietnia 2026, 10:28
Jazda pod prąd (dowód dost. Adm.)  Kjer0
Aktywna
Prawo jazdy
SandeJ
Od: 30 Marca 2026, 20:50
Do: 13 Kwietnia 2026, 20:50
Jazda pod prąd, staranowanie i brak zapłaty (Dowód dostarczony do adm)  Bolesny
Aktywna

to nie do mnie tylko wyjaśniajcie sobie to wewnątrz bo każdy coś innego mówi a mnie to tak średnio obchodzi ale samo to że jednego sie kara a drugiego nie to jednak jest troche nie w porządku a po drugie dosłownie każdy tam skraca na zjazdach z lawet i przez trawe też więc może byście zrobili jakieś zjazdy tam albo coś innego pożytecznego bo i tak każdy skraca i każdy będzie skracał..

• Haha 3

Po zapoznaniu się z materiałem dowodowym nie widzę jakiegokolwiek desynchro. Poszkodowany chciał Cię wyprzedzić i pojechać dalej prosto, co widać po torze jazdy i prędkości, która była większa od tej, z którą Ty się poruszałeś. Tymczasem Ty zdecydowałeś się skrócić trasę przejazdu i z prawego pasa zjechałeś na drogę prowadzącą w przeciwnym kierunku. Kara nadana prawidłowo.

• Super 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.