Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ALFO.NSO

SzalonyAleToSzef
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 19833
Login: Szalony
Nick oskarżonego: ALFO.NSO 
Powód skargi: Oszustwo przy wymianie 
Data zdarzenia: 27/28.03.26r
Dowody: W logach wszystko będzie 
Opis sytuacji: Przy wymianie mavericka gracz poinformował mnie ze jeden z pojazdów jest ft bez nitra a nie posiadał mzn
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Zrzut_ekranu_2026-03-28_120426.webp

Edytowane przez SzalonyAleToSzef

Witam , odrazu na wstępie chce rozwiać wątpliwości, nigdy nie mialem na celu nikogo oszukać,  tak było również w tym przypadku, pojazd podkreśliłem jako ft lecz faktycznie brakowało mu nitro oraz mzn, nie zwróciłem uwagi na mzn ponieważ pojazd i tak mial od początku bodajże napęd 4x4, jednak to mnie nie tłumaczy,  nie zrobiłem tego celowo ale jednak przyczyniłem sie do tego czynu,  wszystkie koszta związane z brakującymi elementem pokryje oddając zaległą ratę pojazdu na którą sie umówiliśmy,  uwzględnię kwotę podaną przez administrację do kwoty którą miałem oddać graczowi.

Edytowane przez ALFO.NSO
Poprawka

Otrzymałem wczoraj przelew kończący transakcje sprzedaży mojego pojazdu który sprzedałem na raty , kwota wynosiła prawie tyle co zestaw MZN dla poszkodowanego, koszty pozwoliłem sobie zwrócić poprzez bank, została jeszcze kwota 300K na którą umówiłem się z Graczem na spłatę do 30dni kupując Maverick na raty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.