Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Jakubexx

Skopson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Skopson
Nick(i) oskarżonego(/ych): Jakubexx
Powód skargi: Bezpodstawny kick z serwera
Data zdarzenia: 28.03.2026
Dowody: https://imgur.com/a/OvLCYIg
Opis sytuacji: Stałem sobie na tunerze gdy przyjechało SAFD i ustawiło bariery NIE dookoła RP więc teren NIE był zamknięty nie pozdrawiam tego administratora.

• Super 1
  • Haha 14
  • Auć 1
  • WOW! 1

Witam. Po przyjęciu reporta zauważyłem, że celowo stoisz w środku zabezpieczenia SAFD, utrudniając im wykonywanie obowiązków. Postanowiłem więc nadać Ci ostrzeżenie, do którego niestety się nie zastosowałeś, w związku z czym otrzymałeś kicka. Tłumaczysz się tym, że zabezpieczenie nie było w pełni zamknięte, jednak, tak jak pisałem Ci w grze, jest to typowe zabezpieczenie dla frakcji SAFD. Teren nie zawsze jest grodzony od strony pobocza lub, jak w tym przypadku, oceanu. Aby mieć pewność, zapytałem funkcjonariuszkę, czy zawsze tak zabezpieczają:

[2026-03-28 00:36:09] [Output] : >> [18] xvqn: u was to normalne, ze nie zamykacie z boku?
[2026-03-28 00:36:19] [Output] : << [18] xvqn: tak

Dla mnie ta sytuacja jest dość abstrakcyjna, gdyż gołym okiem widać, po co to zabezpieczenie jest stosowane i że dany obszar jest zamknięty. Dodatkowo, SAFD zwracało Ci uwagę na samym początku, co całkowicie zignorowałeś. W mojej ocenie na siłę i celowo szukałeś dziury we wszystkim, aby tylko utrudnić im pracę.

• Super 14
  • Lubię to! 1

Napisano (edytowane)

Piszesz że utrudniałem im prace ale zbytnio nie rozumiem w jaki sposób mógłbyś wytlumaczyć? 

Jak sam dałeś mi w powodzie kicka - WNTZ - Wejście na teren zamknięty to w rozumowaniu teren pownien być ogrodzony z każdej strony a nie tylko z trzech. Ostatnim razem jak zrobiłem tak samo w tym samym miejscu to moderator który był na miejscu nie dał mi kicka tylko ogrodził teren i kazał mi wyjść więc wtedy wyszedłem jednkowoż ty stwierdziłeś że dasz kicka bo przecież tak prościej

Edytowane przez Skopson
  • Haha 5
  • Auć 1

3 godziny temu, Skopson napisał:

Piszesz że utrudniałem im prace ale zbytnio nie rozumiem w jaki sposób mógłbyś wytlumaczyć? 

Stałeś na wozie strażackim w samym środku zabezpieczenia, gdzie odbywały się czynności SAFD.

3 godziny temu, Skopson napisał:

Jak sam dałeś mi w powodzie kicka - WNTZ - Wejście na teren zamknięty to w rozumowaniu teren pownien być ogrodzony z każdej strony a nie tylko z trzech. Ostatnim razem jak zrobiłem tak samo w tym samym miejscu to moderator który był na miejscu nie dał mi kicka tylko ogrodził teren i kazał mi wyjść więc wtedy wyszedłem jednkowoż ty stwierdziłeś że dasz kicka bo przecież tak prościej

Nie uważam, by moderator w tej sytuacji postąpił błędnie, najwyraźniej uznał takie rozwiązanie za stosowne. Niemniej jednak, to typowy schemat zabezpieczeń tej frakcji i gołym okiem widać, że nie należy tam wchodzić. Nie widzę sensu, by nakazywać strażakom dokładanie kolejnych obiektów tylko po to, by szczelnie ogrodzić teren z każdej strony. Obecna forma jasno sygnalizuje, że miejsce jest zabezpieczone na czas prowadzonych działań.

• Super 2

w regulaminie nie ma pkt odnośnie takiego zabezpiecznia więc uważam że nie był on zamknięty lub poprawnie wykonany jeśli wykonali by go poprawnie nie miałbym problemu opuścić teren i patrzeć z daleka dlatego twierdze że warn był bezpodstawny

• Haha 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.