Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na iLoveMamana

Kinimodek

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na iLoveMamana

Login: Kinimodek
Nick oskarżonego: iLoveMamana
Powód skargi: Marnotractwo cennego czasu jaki i celowe niszczenia mienia. 
Data zdarzenia: 28.02.2021 Godzina ok. 01:05
Dowody: https://imgur.com/a/28jdwYA
Opis sytuacji: Sprzedając auto marki Huntley napisała do mnie owa osoba o autko, pisał że chce jazdę próbną jest zainteresowany kupnem. Ja mu odpisałem że już raz dziś jechałem tym autem specjalnie zdejmując go z giełdy na drwala i straciłem czas on napisał mi dawaj przyjedź. Gdy podjechałem z racji tego że jestem miły spytałem się czy nie chce jazdy próbnej, pisał że chce zobaczyć jak się jeździ autem. Tak chciał, że od razu zaczął odwalać napisał poczekaj po kumpla pojadę żeby mu pokazać jaki to on driver nie jest gdy tak pojeździł 5 minut spytałem się może pora porozmawiać o cenie to napisał zaraz zaraz poczekaj pojeździł chwilkę i silnik zepsuł jako, że miałem w bagażniku naprawiarke naprawiłem on wsiadł od razu zabrałem mu kluczyki a on postanowił wrzucić je do wody. Straciłem na tym prawie godzinę od momentu napisania do mnie przez tego oto człowieka. Od samego początku chciał stracić mój czas miał to wszystko zaplanowane nie chciał nawet kupić tego pojazdu. Stwierdził że gdy zapłaci mi 100$ za naprawę oraz 500$ za parking policyjny to wszystko będzie ok. Chciałbym wnieść o zabranie prawo jazdy na okres ok 7 dni oraz niezwłocznie ukaranie go finansowo za poniesione koszty materialne jak i czasowe. Takie zachowanie powinno się tępić jest to niedopuszczalne, nie mam pojęcia jak można tak postępować, jeszcze pewnie świetnie się bawił myślał że ujdzie mu to na sucho, zero skruchy. Pozdrawiam serdecznie wszystkich cieplutko ❤️.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/FiDIJC6

Witaj drogi graczu może zacznijmy bez zbędnego owijania w bawełna 1. To prawda skoczyłem dwa razy z czego pierwszy raz lekko przesadziłem 2. Dałeś mi jazdę próbną auto nie widać gdzie co kolwiek na początku, że jest naprawione. Naprawiłem silnik gdy tylko został on zniszczony 3. Naprawiłem wszystkie szkody jakie wykonałem na twoim pojeździe. 4. Nie ma nic w regulaminie o jeździe próbnej itp, pomyśl zanim zrobisz, pozdrawiam ja.

Niee? Przyznaję się do tych dwóch skoków do reszty mnie kolego mój drogi nie wplączesz nie było takiego incydentu oprócz tych dwóch skoków, 3 raz po prostu mnie obróciło, jest to normalnie w Huntleyu którym jeżdżę codziennie.

Znalazłem fajną rzecz, a mianowicie dowód, że jesteś hipokrytą. 2zVEzKJ.png

Zostawmy te skoki sami wiemy że nie było ich 2 ale dobra nich będzie na papierku mamy 2 są 2. Dlaczego chciałeś stracić mój czas oraz narazić mnie na koszty związane z naprawą pojazdu oraz wyjęciem go z parku policyjnego ?
Skoro jestem hipokrytą posłucham historii tego zdjęcia. Czy to jazda próbna ? Kto za nie zapłacił ? Gdzie skarga na mnie o to auto ? Kogo ono jest ? Kiedy ss został zrobiony ? 

Gdy to czytam mam wątpliwości czy piszesz to na forum czy z tłumacza, nie ważne. Znalazłem takiego oto SS;a bardzo łatwo, nie chce wgłębiać z jakiej intencji to zrobiłem ale ważne, że zrobiłeś, prawda kolego? Może rozpoczniemy temat kosztów więc tak, za PP mogę Ci zapłacić w zamian złagodzenia ew. Kary może przedstawie Ci ów. cennik (Przybliżony) 

-Parking Policjny 500$

-Mniejsze zniszczenia w post. Zderzaka 25$

= 525 (Przybliżone oczywiście)

Widzisz to są koszty które nie są dla mnie wielkim problemem, zawsze mogę Ci to zapłacić ale Ty widocznie wolisz skargę, rozumiem, rozumiem to już twój interesik.

2 minuty temu, iLoveMamana napisał:

Gdy to czytam mam wątpliwości czy piszesz to na forum czy z tłumacza, nie ważne. Znalazłem takiego oto SS;a bardzo łatwo, nie chce wgłębiać z jakiej intencji to zrobiłem ale ważne, że zrobiłeś, prawda kolego? Może rozpoczniemy temat kosztów więc tak, za PP mogę Ci zapłacić w zamian złagodzenia ew. Kary może przedstawie Ci ów. cennik (Przybliżony) 

-Parking Policjny 500$

-Mniejsze zniszczenia w post. Zderzaka 25$

= 525 (Przybliżone oczywiście)

Widzisz to są koszty które nie są dla mnie wielkim problemem, zawsze mogę Ci to zapłacić ale Ty widocznie wolisz skargę, rozumiem, rozumiem to już twój interesik.

Fajny ten zderzak za 25$ 
https://imgur.com/a/attYTLy 

Przed chwilą, iLoveMamana napisał:

Wiesz nie jestem osobą która traci profit na np; Karoserii Jak u góry widać, zderzakach lampach, jestem do tego przyzwyczajony.

Auto było na giełdzie w 100% naprawione skoro nie chciałeś go kupić po co to wszystko?? Wiem że uderzyłem w lampę jadąc więc zderzak był na początku uszkodzony i tylna szybo bodajże.

2 minuty temu, iLoveMamana napisał:

Nie ma tego w regulaminie, marnowanie czasu? - Możesz równie dobrze sobie wmówić tą myśl, sądzisz, że jestem biedny? - Nie, popsuje Ci tą myśl, zarabiam 7k na godzinę ponieważ mam 2lv. na drawlu.

Gratulacje jesteś biznesmenem, w dalszym ciągu nie mogę pojąc po co to zrobiłeś ta cała jazda te marnowanie czasu to nie jest wmówienie sobie jest to faktem. Czy wszystko musi być w regulaminie jest jeszcze takie coś jak kultura osobista której ci ewidentnie brakuje. 

Przed chwilą, iLoveMamana napisał:

Dalej się zastanawiam z jakiej intencji ta skarga, podchodzę do tego luźno bez spiny no ale szanujmy się, wszystko mogło się potoczyć in-game a nie przenosząc to na forum.

A ja się dalej zastanawiam po co do mnie pisałeś, od razu zacząłeś odwalać jeżdżąc pojazdem. A żeby dogadać się w sprawie sprzedaży nic nie zrobiłeś. Rozumiem można się dogadać ale ty chciałeś mi zapłacić 100$ za naprawę i 500$ za parking policyjny. Mi bardziej chodzi o zachowanie twoje postępowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.