Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: klaun
Nick(i) oskarżonego(/ych): Vin*
Powód skargi:  Nadużycie uprawnień moderatorskic
Data zdarzenia: 21/03/2026
Dowody: https://medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/mlQcTKVV7j9aMgvwN?invite=cr-MSxyeWYsMzIyODkyODYz    https://imgur.com/a/Basujnq
Opis sytuacji: Witam przedstawiam wam sytuację jak Pan Supporter Vin* nadużywa swoich praw jak na przedstawionym wyżej wideo że auto stało pod kontenerami  po czym DJ_Nadia napisała że ona go nie ruszy i tepnął to na mechanika auto ja osobiście przepchałem, gdy przeanalizowałem tą sprawę z Seniorem Administratorem to maksymalnie mógł te auto tępnął  (Zdj. dane wyżej w dowodzie) a nie do mechanika żeby mogła wejść do niego  w  sprawie auta to tyle, żebyś mi nie pisał że chcieliśmy utopić auto miało być wypchane daleko od mechanika a żadnego wodowania nie miało być bo wiem jakie są konsekwencje z tym zdarzeniem więc auto zostało wepchane w tą dziurę i zostawione. Czekam na wypowiedz kogoś kto będzie to rozpatrywał.

• Super 1
  • Haha 6
  • Lubię to! 2
  • WOW! 1

Hej,

najsampierw, zacznijmy od sytuacji jak się ten pojazd tam zjawił. Dostałem reporta na ciebie, że wypychasz pojazd ze stanowiska na mechaniku. Po przyjęciu reporta przystąpiłem do obserwowania twojego zachowania, dobrą chwilę obserwowałem co robisz - utrudniałeś rozgrywkę graczom, wypychając pojazd ze stanowiska na mechaniku. W momencie, gdy pojawiłem się za tobą, auto pchałeś w stronę wody(najprawdopodobniej by je zwodować), nagle obok gracz, który również był na mechaniku i naprawiał pojazd zaczął krzyczeć do ciebie na VC, byś uważał i nie wrzucał auta do wody bo jest za tobą jakiś niebieski... Momentalnie zacząłeś pchać pojazd w drugą stronę, oddalając go jak najdalej od mechanika. 

Odnosząc się do zawartości skargi, rozchodzi się o to, że pojazd osobny poszkodowanej przeniosłem w miejsce, z którego ty je wypchałeś. Z racji tego, że piastuję tę rangę dopiero od tygodnia, a moje działania mogłyby nie być do końca zgodne z panującymi zasadami, natomiast intencje były życzliwe względem poszkodowanego, jak i ciebie, nie myśląc nad udzieleniem kar, a polubownym załatwieniem sprawy. Przyjmuję to jako nauczkę na przyszłość. Jedynie co mam sobie do zarzucenia w tej sytuacji to, że mogłem tego pojazdu nie przenosić, do miejsca z którego je wypchałeś a przede wszystkim,  że nie ukarałem cię dużo wcześniej warnem lub kickiem za utrudnianie rozgrywki innym graczom. 

Dodatkowo jeśli udostępniasz już jakieś dowody, powinny one przedstawiać całą sytuację, a nie jej wycinek. Zabrakło w nich przede wszystkim całego twojego zachowania (wypychanie pojazdu ze stanowiska na mechaniku, próba wypchania pojazdu do wody), oraz twoich wulgaryzmów w moją stronę na VC. Dowody z całości sytuacji przesyłam do administracji RCON.

Pozdrawiam

Edytowane przez Vin*
  • Super 11

Napisano (edytowane)

Witam 

Widzę że musze to pisać kolejny raz że auto nie miało być zwodowane a wypchane jak najdalej od mechanika ale ty zacząłeś lecieć za mną więc je zacząłem szybciej pchać w tamtą stronę żeby miała dalej to wypchać. 

Przejdźmy do dowodów wysłałem tyle ile miałem, a pan Krolbezrobocia nie naprawiał auta ponieważ przyjechał za mną w aucie i czarny patriot co był pod mechanikiem był mój.
A pojazd nie jakiej DJ_Nadi zjawił się tam z powodu nauczki żeby się nauczyła odróżniać gaz od hamulca a później oskarżać o taran  tak jak to miała sytuacja wczoraj że wjechaliśmy na mechanika a że ona wjechała na pełnym impecie w ścianę to już nie poradzę bo po jej jadzie to widać.

Pozdrawiam i czekam na wypowiedzeniu się RcoN

Edytowane przez behixve
  • Haha 1
  • Nie lubię tego 3

W pierwszej kolejności chciałbym odnieść się do zarzutu przedstawionego w skardze, a mianowicie Nadużycia uprawnień moderatorskich, który w mojej ocenie jest znacząco wyolbrzymiony. Oskarżony jest nowy w Administracji, każdemu może zdarzyć się pomyłka. W tej sytuacji przez tę pomyłkę należy rozumieć nieprawidłowy schemat działania w tego typu sytuacjach. Supporter widząc Twoje zachowanie powinien był uniemożliwić Ci dalsze przepychanie pojazdu i ukarać Cię za utrudnianie rozgrywki innym graczom. Teleportowanie pojazdu w miejsce, z którego go zacząłeś pchać stanowi całkowicie nieszkodliwe naprawienie tejże pomyłki i w żaden sposób nie można go uznać za nadużycia uprawnień moderatorskich. 

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.