Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na marus69

k4fkapdw
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 100844
Login: k4fkapdw
Nick oskarżonego: marus69
Powód skargi: sprzedal mi jakiegos flasha i mowil ze niby 470k warty a nie jest nawet 400k warty
Data zdarzenia: 29.03.26
Dowody: image.png.e06cee5c249266bdccf4db4014e48f2f.png
Opis sytuacji: chcialem kupic jakies auto napisal do mnie kiedys juz mialem klucze od jego auta i napisal cos tam mowil pokazywal mi jakies stare ogloszenia tego flasha ze 470k niby ktos sprzedal i kupilem bo sie dalem oszukac napisalem do niego ze mnie oszukal bo na gieldach nie jest tyle wart
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.4891a8d7ce34a4f2d7a427ef0301ca0b.png image.png.2f1215e34ea5993922f22ef5d1cdebe1.png

Edytowane przez k4fkapdw
  • Haha 3

4 minuty temu, k4fkapdw napisał:

napisal cos tam mowil pokazywal mi jakies stare ogloszenia tego flasha ze 470k niby ktos sprzedal

stare ogłoszenia xddd

5 minut temu, k4fkapdw napisał:

tego flasha ze 470k niby ktos sprzedal i kupilem bo sie dalem oszukac napisalem do niego ze mnie oszukal bo na gieldach nie jest tyle wart

xddd x2

Imgur: The magic of the Internet

• Super 1
  • Auć 1

kolega tutaj jak mu napisalem kilka razy ze jest oszustem zaczal blokowac wiec mozliwe ze zrobil to juz kilka razy i odnoszac sie do tego co napisales to bylo ogloszenie nastepne w styczniu gdzie jedna osoba sie tym zainteresowala wiec oszukales mnie oraz cene w kalkulatorze sie nigdy nie bierze pod uwage 

image.png

image.png

• Haha 2

9 minut temu, k4fkapdw napisał:

kolega tutaj jak mu napisalem kilka razy ze jest oszustem zaczal blokowac wiec mozliwe ze zrobil to juz kilka razy

zacznijmy od tego ze nikogo nie zablokowalem, po drugie nikogo nie oszukalem bo pojazd sprzedalem tobie po naprawde dobrej cenie i jestem na tyle dojrzaly ze nie zalezy mi na zarobku 20k wiecej XD, dziwi mnie rowniez to ze sugerujesz sie ofertami od skupow

odnoszac sie do tego co napisales to bylo ogloszenie nastepne w styczniu gdzie jedna osoba sie tym zainteresowala 

ale jakie ma to znaczenie czy zainteresowala sie tym jedna osoba czy dziesiec osob??? Warto rowniez wspomniec ze ostatnio mialem offke za tego flasha 400k co mozna sprawdzic w logach wiec no

cene w kalkulatorze sie nigdy nie bierze pod uwage 

XD

Imgur: The magic of the Internet

Edytowane przez marus69
  • Super 1
  • Haha 1

Nie do końca rozumiem powodu tej skargi. Jeżeli kupujemy auto, to najpierw sprawdzamy jego wartość, a potem dokonujemy zakupu. To, że jesteś niezadowolony z zakupu auta, to nie znaczy, że gracz cię oszukał.

Natomiast auto jest warte mniej więcej tyle ile dałeś i nie widzę gdzie by cię gracz oszukał.

Dodatkowo regulamin mówi jasno:

Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. 
Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

Edytowane przez Bolesny
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.