Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na BezkituXD

Xan

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Tripz
Nick oskarżonego: BezkituXD
Powód skargi: Bugowanie dm, Też oddał strzał po za biciu.
Data zdarzenia: 27.02.2021
Dowody: 

Opis sytuacji: No ogólnie ten kolega dostał raz bana za pingowanie internetu, żeby mieć przewage nad graczami, Gracz zrobił to samo co widać na filmikach. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Siemka to ja już śpieszę z wyjaśnieniami
1Film totalnie nic nie widać oprócz tego że zlagował mi się marker hp ale umarłem normalnie nic nowego na strefie DM umarłem po tylu strzałach po ilu umiera normalny gracz z m4
2 Film pokazuje puste strzały które również występują na strefie DM na to filmik jest na samym końcu + osoby które grają na DM wiedzą że takie rzeczy są normalne przy takiej ilości graczy jaka gra na serwerze 
Na koniec 3 film najlepszy nie wiem dlaczego wyglądało to tak u ciebie może jakiś bot czy coś lub po prostu zwykły descync chwilowy skok pingu 
Biorąc to na logikę miałem ostatnio perma nie robiłbym czegoś co jest zabronione i za co dostał dziś bana kolinp aby do tego perma wrócić oraz gdybym miał cię zabić "po śmierci" strzelałbym full serią a nie 1 pestka i koniec. Obstawiam ze mógł być to chwilowy skok pingu przez co jeszcze u siebie żyłem i oddałem strzał a u ciebie byłem martwy w każdym razie nie zrobiłbym tego żeby dostać Bana.

Szkoda że nawet siebie okłamujesz i okazujesz brak szacunku do samego siebie 
unknown.png

Pokaże ci tutaj jeszcze przykład twojej i twoich kolegów olbrzymiej hipokryzji 

Pozdrawiam BezKituxD liczę na zakończenie fali skarg na mnie ponieważ już nie 1 raz udowadniam swoją niewinność a wy dalej to samo 😄 

Dostałeś bana za ping, Robisz to samo, co widać na nagraniu niby dostajesz niby nie, zobacz za co wcześniej dostałeś bana, Tyle ode mnie.

Pingujesz sobie neta, Widać to na nagraniu pierwszym i trzecim, być może ten trzeci miałeś laga nwm Admini to zweryfikują. 

2 minuty temu, Tripz napisał:

Pingujesz sobie neta, Widać to na nagraniu pierwszym i trzecim, być może ten trzeci miałeś laga nwm Admini to zweryfikują. 

jak niby pinguje sobie neta jak umieram po takiej samej ilosci strzalow jak normalny gracz juz mowilem ze zbugowal sie marker nic nowego na dm 

3 minuty temu, Tripz napisał:

Dostałeś bana za ping, Robisz to samo, co widać na nagraniu niby dostajesz niby nie, zobacz za co wcześniej dostałeś bana, Tyle ode mnie.

gdybym miał robić to faktycznie widziałbyś jak się teleportuje na lagach + lag byłby długo trwały zwykły skok pingu i tyle często mam tak że ping skacze do 100-120 na 2-3 sec i naprawia się 

2 minuty temu, Tripz napisał:

Tam nie zginąłeś. przez twój ping lagi patrz na swoje bieganie, patrz na swój pasek życia, ode mnie to tyle. 

co do pasku życia to nie trafiłeś mnie  i tyle a do biegania jak pisałem zwykły chwilowy skok pingu który mógł być z mojej lub twojej strony 

15 minut temu, Tripz napisał:

Tutaj też cię nie lagowało cn ? 

Nie tu po prostu strzelać w typa nie umiesz i celujesz w płot imo słabe zachowanie że przegrywasz na argumenty to wbijasz na dm nagrywasz żeby tylko coś na mnie znaleźć 
Btw Filmik nagrany 5minut temu^

Szkoda że wstawiłeś filmik 2s w którym nie pokazujesz jak mnie zabijasz w tej samej sytuacji normalnie 😄

5 minut temu, Tripz napisał:

Widzisz nagrany 5 minut temu, ale cały czas to samo jest, wiec no czekamy na adminów. 

no okey ale dlaczego przycięty na moją niekorzyść pokaż cały jak mnie zabijasz normalnie noooo 
Nie szukaj dowodów aby mnie wysłać na bana siłą 😞

15 minut temu, Tripz napisał:

Spoko Czekam na admina 😘

Szkoda że nie dodałeś do skargi tego jak gadaliśmy na discordzie na temat twojej skargi i tego że dostaniesz bana po czym powiedziałeś nam że wiesz o tym i chcesz pociągnąć nas na dno z sobą tak jak bombelusa czy bambusa 
Również czekam na decyzje szkoda bo mogliśmy się dogadać bo sam dobrze wiesz że to nie moja wina i nie zrobiłem tego specjalnie 

No chciałem, ale jeden kolega życzył mi żebym dostał bana, a po 2 tak dostanę bana za to że byłem na duchu i raz go zabiłem. i się do tego przyznałem. skarga jest o to że miałeś tego nie robić a na nagraniach widać inaczej. Czekam na Rcon 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.