Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Legon - oskarżony przez Cysiek*

InspektorCysiek*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Legon
Data zdarzenia: 15.03.2026r.
Opis zdarzenia: Dzień wcześniej pozostawiłem pojazd na strefie dm po czym wyszedłem z serwera i poszedłem robić co innego. Następnego dnia wchodzę na serwer i widzę, że pojazdu nie ma. Sprawdziłem gdzie on się znajduje i znajdował się on na parkingu policyjnym za kwotę 1000$. Proszę wyżej wymienionego pracownika o okazanie dowodu, na którym widać że pojazd znajdował się w miejscu z którego można go było odholować.
Dowody: https://imgur.com/a/oysmi9s

Witaj! Już wyjaśniam.

Przyjąłem zgłoszenie dotyczące porzuconego pojazdu. Po przybyciu na miejsce potwierdziłem, że pojazd znajdował się przed strefą DM, a nie bezpośrednio w niej. W związku z tym w tym miejscu nie obowiązuje strefa DM.

Dodatkowo sprawdziłem logi – brak jest komunikatu systemowego „Wkroczyłeś w strefę DM! Miej się na baczności!”, co również potwierdza, że pojazd nie znajdował się w strefie DM.

Ps. Na przyszłość jednak zachęcam do kontaktu prywatnego przed składaniem skargi – chętnie wszystko wyjaśnię. Nie gryzę, staram się być miły dla każdego. Każdy może popełnić błąd.

Z załączonego dowodu wynika, że pojazd stoi w tym miejscu od godziny 04:15 do 15:48, dlatego został uznany za pojazd porzucony i odholowany zgodnie z obowiązującymi zasadami.

https://imgur.com/a/bVJIZ0s

Edytowane przez Legon
.
  • Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.