Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MaciekProDrifter
Nick(i) oskarżonego(/ych): PsiN0s
Powód skargi: Oskarżony nie potrafi nadać kary za czyn który widzi na własne oczy przez 2 minuty, niestety brak kompetencji połączony z faworyzacją frakcji sapd spowodował iż jestem zmuszony napisać skargę na owego osobnika.
Data zdarzenia: 14.03.2026r
Dowody: https://imgur.com/a/sU4CCU8
Opis sytuacji: Odwoziłem znajomego na bazę satc, w trakcie jazdy zostałem staranowany przez gracza !!!, gdy napisałem mu o kosztach które musi ponieść za taran, dostałem 1/3. Gdy ubiegałem się o zwrot reszty, w tym samym momencie spotkałem owego gracza i jego chłopaka na mechaniku w ls, w tym samym miejscu znalazł się oskarżony PsiN0s.
Na początku 2 pojazdy były ustawione do wyjazdu z mechanika blokując cały przejazd, a oskarżony kierując swe słowa do mnie napisał "NIE BLOKUJ WJAZDU" co uznałem już za dość zabawne, gdyż na mechaniku powinno być miejsce jednocześnie do wjazdu i wyjazdu, lecz jak widać, nie dla supporcika.
Po chwili gdy ustałem na poboczu podbiegł do mnie gracz !!! pisząc słowa "uwaga będzie prawko" w tym momencie jego chłopak wjechał w mój pojazd swym pojazdem, marki Patriot, co spowodowało masywne szkody, na tym niestety nie poprzestał i taranował mnie dalej, na jednym z nagrań widać jak supporter obecny przy całej sytuacji siedzi sobie spokojnie na g w pojeździe kolegi i nie reaguje na to co się dzieje. Idąc o krok dalej, śmiem twierdzić iż rozbawiło go to, gdyż jego kolega (kierowca) który zatrzymał się by oglądać całą sytuację napisał "XDDD" przez czas w którym supporter stał i patrzył się na 2 graczy taranujących mnie, mógł na spokojnie nadać 17 kar, i jeszcze miałby zapas czasu.
W trakcie próby kontaktu z ów supporterem, nie dostałem żadnej odpowiedzi, dlatego piszę tą skargę.
Na koniec chciałbym rozwinąć mą myśl z powodu skargi a mianowicie faworyzacje frakcji, gdy ja byłem taranowany przez jednego z graczy, nieopodal mnie stał radiowóz (po 2 stronie tego samego pasa ruchu) który taranowany był przez kolejnego gracza, dlaczego gracz taranujący dostał karę, a osoba kierująca patriotem już nie? to pozostawiam bez odpowiedzi gdyż nie jestem w stanie stwierdzić co supporter miał w głowie.
Kończąc tą niezbyt wyczerpującą wypowiedź, chciałbym tylko oznajmić iż supporter nie jest kompetentny, powierzone mu zadania respektuje jak mu się podoba, a gdy już na tym etapie mamy podejrzenie o faworyzacje graczy, to co będzie w przyszłości?
Nie napisałbym tej skargi gdyby nie fakt iż zdążyłem jechać po jedzenie na 2 koniec miasta, wrócić, zjeść część, a supporter przez ten czas nadał karę tylko dla 1 osobnika.
Proszę o jak najsurowszy wymiar kary, bo grożenie paluszkiem niestety nie działa (tyczy się to gracza który nadal nie dostał kary)
Oraz Postępowanie karne w przypadku supportera i jego niedopatrzeń bo tłumaczenie "Nie potroje się" w przypadku tej sprawy jest tłumaczeniem żałosnym i karygodnym.

• Super 5
  • Haha 10
  • WOW! 5

Hejo! Ogólnie ta sytuacja o której mówisz w skardze nie jest taka prosta jak może się wydawać. Zgłoszenie o taranowaniu na gracza "!!!" było już wcześniej które analizowałem, w tym czasie nie byłem w stanie kontrolować tego co dzieję się na serwerze. Podczas gdy miałem zminimalizowaną grę ciężko jest określić czy coś innego dzieje się dookoła. Sytuacji z graczem który cię taranował nie widziałem fizycznie bo nie miałem możliwości, dlaczego w takim razie nie napisałeś report'a, aby ktoś inny się tym zajął? W wiadomości prywatnej napisałeś że zignorowałem sytuację, gdybym wiedział że coś się dzieje na pewno bym zareagował a oskarżanie mnie o faworyzację kogokolwiek jest błędem, mimo mojego bardzo krótkiego stażu w szeregach administracji staram się wykonywać moje obowiązki z wielką precyzją jednakże jak mówiłem nie jestem w stanie się roztroić i obserwować wszystkiego.. Równie dobrze mogłeś napisać report jak wyżej wspomniałem bądź po prostu napisać jeszcze raz w wiadomości prywatnej. Jesteśmy tylko ludźmi i każdemu może coś umknąć. Odnosząc się do sytuacji z mechanika, nie pamiętam kogo prosiłem aby nie blokował wjazdu, usłyszałem trąbienie i zauważyłem że gracz stoi przy wjeździe/wyjeździe z mechanika więc zareagowałem prosząc o nie blokowanie go.

Myślę że to tyle co mógłbym powiedzieć i czekam na decyzję Administracji RCON. 

• Super 10
  • Haha 1
  • WOW! 1

2 minuty temu, PsiN0s napisał:

Podczas gdy miałem zminimalizowaną grę ciężko jest określić czy coś innego dzieje się dookoła.

Wiedziałem że użyjesz tego żałosnego tłumaczenia sprawy, szkoda że klip nie trwa 3 sekundy dłużej bo każdu ujżałby jak wysiadasz z auta i stoisz oglądając sytuację z chodnika

• Super 1
  • Haha 8
  • WOW! 1

W pierwszej kolejności pragnę wskazać, że członkowie Administracji nie mają obowiązku schodzenia z duty w chwili wypełniania obowiązków administracyjnych na Alt+Tab. Analiza logów potwierdziła, że w chwili zdarzenia Supporter dokonywał ustaleń z innym członkiem Administracji co do kary nadawanej graczowi !!!, co potwierdza przedstawioną przez niego wersję wydarzeń. W związku z powyższym brak jest dowodów, aby Supporter był rzeczywiście świadkiem przedstawionych przez Ciebie zdarzeń i na nie zareagował. Zastanawiającym jest jedynie fakt, że będąc w posiadaniu załączonych nagrań, nie wysłałeś ich ani w reporcie na gracza AndrzejHandlarz, ani do Moderatora Krychu, który tego reporta przyjął. 

• Super 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.