Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na <Kacp3r >

malysz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <Kacp3r >

Login: malysz
Nick(i) oskarżonego(/ych): Kacp3r
Powód skargi:  bez  powodu nadanie bana
Data zdarzenia: Od: 12 Marca 2026, 21:01
Dowody: logi [2026-03-12 21:01:11] [Output] : Gracz malysz zostaĹ‚ zbanowany na 14 dni przez Kacp3r (web), powĂłd: Bezsensowne reporty.
Opis sytuacji:  witam grałem sobie znajomym na serwie po chwili dostałem muta napisałem reporta jednego później chciałem zobaczyć jaki ma Nick gracz przypadkiem wysilałem reporta  żeby go znaleźć na forum napisać po chwili zostałem zbanowany 

• Haha 1

Jeżeli według Ciebie, reporty o treści "odpisz mi na dc" oraz informowanie o napisaniu apelacji nie podlegają karze, którą otrzymałeś zgodnie z listą twoich kar to według mnie jesteś w błędzie. Są to bezsensowne reporty, z racji na to, że już wcześniej byłeś karany i kickiem i warnem, to tym razem skończyło się to banem (kara była konsultowana z wyższą rangą), wgląd do wysłanych przez Ciebie reportów ma Administracja RCON w nadanej karze. Czekam na werdykt ARCON.

Edytowane przez Kacp3r
  • Super 6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.