Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - VII Gala Międzyfrakcyjna Blood Fight

MrBeast
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

4W2uOw3.png

M3o7SmR.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Z tej strony Dyrektor @MrBeast z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj wraz z zespołem pracowników, w tym Kierowniczką @VeirdnessStarszym Publicystą @v.vacatStarszą Dziennikarką @derciaReporterem @CzajKA oraz Dziennikarką @Perka, chcielibyśmy przedstawić Wam przebieg VII Gali Międzyfrakcyjnej Blood Fight, która miała miejsce 1 marca 2026 roku w Los Santos, w dzielnicy Temple. Postanowiliśmy tam pojechać, by zdać Wam fotorelację z tego wydarzenia oraz zaprezentować najciekawsze wywiady. Nie przedłużając, serdecznie zapraszamy do czytania!

3qKEgmb.png

PA0Cack.png

W dniu 1 marca 2026 roku o godzinie 18:00 odbyła się VII Gala Międzyfrakcyjna Blood Fight. Na gali obecnych było pięć frakcji: San Andreas Police Department, San Andreas Medical Department, San Andreas Fire Department, San Andreas Transport Corporation oraz San Andreas Road Assistance. W czasie gali emocje sięgały zenitu. Każda frakcja zawalczyła ze sobą w formule 2vs2. Walki były bardzo emocjonujące, a rywale dążyli do zwycięstwa. Całe wydarzenie trwało około dwóch godzin.

NemOD3w.gif

Walki między frakcjami odbyły się w następującej kolejności:

SAPD vs. SATC
SARA vs. SAFD
SATC vs. SAMD
SAPD vs. SAFD
SARA vs. SATC
SAMD vs. SAFD
SARA vs. SAPD
SAMD vs. SARA
SAFD vs. SATC
SAPD vs. SAMD

Podium prezentowało się następująco:

1. SAFD - 4 pkt
2. SAPD, SATC, SARA - 3 pkt
3. SAMD - 2 pkt

Gratulujemy zwycięzcom i życzymy im dalszych sukcesów! Życzymy powodzenia następnym razem wszystkim tym, którzy nie osiągnęli podium.

XGwBbve.png

Poniżej przedstawiamy Wam wywiad z organizatorką @Livia, przygotowany przez Starszą Dziennikarkę @dercia.

vgC1HDp.png

de: @dercia | Li: @Livia

de: Hej! Z tej strony Starsza Dziennikarka @dercia. Jest ze mną dzisiaj Właścicielka Blood Fight, @Livia. Na wstępie chciałabym Ci serdecznie pogratulować ostatniego awansu. Jak czujesz się w nowej roli?
Li: Cześć. Nie czuję większej różnicy oprócz większych możliwości. Funkcję członka zarządu pełniłam dosyć długo w tym biznesie, więc cieszę się, że mogłam wrócić na swoje miejsce. Staram się o realizowanie innych nowości dla biznesu oraz rozpoczęcie nowych, nietypowych gal.

de: Naszych czytelników zapewne ciekawi, jak wyglądają przygotowania do takiej gali. Zdradzisz nam coś zza kulis?
Li: Przygotowania są dosyć chillowe, często pytam samych pracowników, na co mają ochotę i czy ten pomysł im się podoba. Po napisaniu tematu wystarczy poinformować odpowiednie służby o działaniach na naszym evencie. Najważniejszy jest zawsze przebieg gali i analiza złych czy dobrych nawyków przez pracowników i zarząd. Zachowanie graczy i ich ilość na gali również ma dla nas duże znaczenie.

de: Ostatnia gala była galą międzyfrakcyjną w formule 2vs2. Skąd pomysł na taki format? Czy macie w planach nowe rodzaje walk, których jeszcze nie było?
Li: Taki format był już wcześniej, tylko bardziej w 3vs3, jednak 2vs2 jest dla nas wygodniejszą opcją do prowadzenia. Gala przebiega wtedy bez większych komplikacji czy przedłużeń w czasie. Zawsze staramy się wyrabiać w czasie 1-2h, żeby nie tracić samych zawodników oraz oglądających.

de: Czy jesteś zadowolona z całościowego przebiegu gali? Napotkaliście jakieś trudności w przygotowaniach, jak i podczas wydarzenia?
Li: Tak, jestem bardzo zadowolona z przebiegu gali i uważam ją za jedną z lepszych! Trudności zawsze są mniejsze lub większe, lecz na tej gali były to drobnostki. Chciałabym podziękować frakcjom za super zachowanie i świetny odbiór gali. Oczywiście bez Menadżera @Shaane i moich pracowników nie byłoby tak kolorowo. Są doświadczeni w tym i wiedzą doskonale, co mają robić. Dzięki nim przebiega to o wiele łatwiej.

de: Jak oceniasz odbiór graczy co do gal organizowanych przez Blood Fight? Czy obecna frekwencja jest dla Ciebie zadowalająca?
Li: Zależy jak leży, odbiór zawsze jest różny, ale myślę, że bardziej pozytywny. Gale są regularnie, mają super nagrody i fajny motyw. Daje to odskocznię od typowych prac czy zajęć. Frekwencja aktualnie jest dla mnie zadowalająca i chcę pchać to do przodu, żeby jak najwięcej graczy chciało uczestniczyć i oglądać nasze gale.

de: Zbliżamy się do końca naszej rozmowy. Czy chciałabyś jeszcze coś dodać lub kogoś pozdrowić?
Li: Pozdrawiam cały Blood Fight, moich przyjaciół: @amik*, @tyna, @yellowpreston oraz wszystkich czytających! Następna gala tuż, tuż…

de: Super, pozdrawiamy ich cieplutko, a ja jeszcze raz gratuluję i dziękuję Ci za rozmowę!
Li: Dziękuję Ci również, miło się rozmawiało.

XGwBbve.png

Poniżej przedstawiamy Wam wywiad z uczestnikiem wydarzenia @tomsesik, przygotowany przez naszego Repotera @CzajKA.

vgC1HDp.png

Cz: @CzajKA | t: @tomsesik

Cz: Witam, z tej strony Reporter @CzajKA z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić wywiadu na temat ostatniej gali międzyfrakcyjnej Blood Fight?
t: Cześć, z przyjemnością odpowiem na wszystkie Twoje pytania.

Cz: Świetnie! Na samym początku, jak się czujesz tuż przed walką?
t: Szczerze? Czuję się wspaniale, tym bardziej że zostałem wybrany do reprezentowania mojej frakcji w klatce.

Cz: Szeregi, której frakcji będziesz reprezentować na gali Blood Fight?
t: Na dzisiejszej gali Blood Fight będę reprezentował frakcję San Andreas Transport Corporation.

Cz: Co motywuje Cię do wychodzenia na ring?
t: Myślę, że największą motywacją dla mnie jest fakt, iż mogę brać udział w takim wydarzeniu i pokazać się z nieco innej strony, ale przede wszystkim miła atmosfera wraz z kolegami z frakcji.

Cz: Jak wyglądały Twoje przygotowania do tej walki?
t: Moje przygotowania głównie opierały się na intuicji i analizie przeciwników wraz z innymi zawodnikami reprezentującymi frakcję SATC.

Cz: Jaką strategię przyjąłeś na dzisiejszy pojedynek?
t: Na dzisiejszy pojedynek wraz z moim kompanem ustaliliśmy strategię, że się rozdzielamy i każdy z nas zajmie się tylko jedną osobą. Oczywiście byliśmy przygotowani na różne zwroty akcji, więc finalnie nie do końca udało nam się zrealizować tę strategię.

Cz: Jak radzisz sobie ze stresem przed wejściem do klatki?
t: Początkowo czułem stres i presję, wychodząc do pierwszej walki, natomiast przypomniałem sobie, że wcześniej brałem udział w tylko dwóch takich galach organizowanych na serwerze i na obu byłem w TOP 3, co bardzo zmniejszyło odczuwany przeze mnie stres. Po pierwszej walce całe napięcie i stres po prostu zniknęły.

Cz: Czy presja publiczności działa na Ciebie mobilizująco, czy stresująco?
t: Myślę, że presja publiczności działała na mnie bardziej mobilizująco, a wszelkie wiadomości dopingujące przeciwników jeszcze bardziej pobudzały mnie do tego, aby ich zdeklasować.

Cz: Która frakcja sprawiła Wam najwięcej trudności?
t: Najtrudniej było nam wygrać z frakcją SARAnatomiast ja w tej walce nie brałem udziału, a osobiście mi największą trudność sprawiła ostatnia nasza walka z SAFD. Myślę, że było to spowodowane działaniem pod wpływem emocji i stresu, gdyż od tej walki zależał nasz końcowy wynik, no i oczywiście zrobiłem kilka błędów, które zadecydowały finalnie o tym, że tę walkę wygraliśmy jednym punktem, a gdyby nie moje błędy, wygralibyśmy dwoma punktami.

Cz: Czym ta edycja Blood Fight wyróżnia się na tle poprzednich? Czy coś byś może zmienił?
t: Ogólnikowo mówiąc, ta edycja wyjątkowo mnie zaskoczyła pod względem organizacji całego wydarzenia, gdyż po gali organizacyjnej mieliśmy bardzo złe wspomnienia, mimo iż zajęliśmy wtedy 3 miejsce. Uważam, że pracownicy, jak i zarząd, zadbali o komfortowe warunki. Tak naprawdę całe wydarzenie nie było długie, a jak wiadomo, ludzi często męczy siedzenie w jednym miejscu przez kilka godzin, także na spokojnie wystawiłbym 5 gwiazdek organizatorom.

Cz: Które miejsce udało się zająć Waszej frakcji San Andreas Transport Corporation?
t: Naszej frakcji udało się zająć 2 miejsce wraz z innymi, gdyż punktacja była praktycznie równa i oprócz nas na drugim miejscu znalazły się dwie inne frakcje. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyniku, który uzyskaliśmy.

Cz: Dobrze, zbliżamy się do końca naszej rozmowy. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
t: Jasne, chciałbym pozdrowić: @skizv, @dister, @PudzianzVolvo, @Suzannee, @kubunio12345, @TheDreamer, @zwinny., @Kacp3r, @Anaskor, @ProKy, @Kapicki_12, @Marconik i dodatkowo całą organizację Szopy oraz frakcję SATC.

XGwBbve.png

Poniżej przedstawiamy Wam wywiad z osobą z publiczności @Wiktoriax98, przygotowany przez Dziennikarkę @Perka.

vgC1HDp.png

P: @Perka | W: @Wiktoriax98

P: Cześć! Z tej strony Dziennikarka @Perka z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałabyś odpowiedzieć mi na kilka pytań odnośnie wieczornego sparingu międzyfrakcyjnego na gali Blood Fight?
W: Jasne, z przyjemnością odpowiem Ci na kilka pytań dotyczących wieczornego sparingu międzyfrakcyjnego na gali Blood Fight.

P: Rewelacyjnie, zacznijmy od początku. Co skłoniło Cię do spędzenia tamtego wieczoru na evencie Blood Fight?
W: Na evencie Blood Fight pojawiłam się przede wszystkim po to, aby reprezentować swoją frakcję SAMD. Zależało mi na tym, aby pokazać naszą obecność, wesprzeć frakcję i pokazać, że trzymamy się razem. Takie wydarzenia to świetna okazja, by pokazać siłę, zaangażowanie i charakter frakcji, a jednocześnie dobrze zaprezentować się przed innymi uczestnikami.

P: Świetne podejście! Pokazuje to, jak zależy Ci na frakcji. Jak oceniasz przebieg wydarzenia?
W: Przebieg wydarzenia oceniam bardzo dobrze. Widać było, że organizatorzy włożyli w to dużo pracy, ponieważ całość przebiegała dynamicznie, a walki międzyfrakcyjne startowały sprawnie, bez zbędnych postojów. Samo zabezpieczenie było bardzo dobrze przygotowane i zrobione.

P: Jako obserwator tego wydarzenia również mogę to samo powiedzieć. Co najbardziej Ci się podobało?
W: Najbardziej podobała mi się atmosfera na samej gali i napięcie przed walkami. Reprezentowałam frakcję pierwszy raz, więc czułam adrenalinę. Było super i zabawnie.

P: Czy sądzisz, że tego rodzaju wydarzenia korzystnie wpływają na relacje między frakcjami?
W: Uważam, że takie wydarzenia mogą pozytywnie wpływać na relacje między frakcjami, o ile są fair play. Uważam, że taka impreza i rywalizacja między frakcjami pozwala rozładować napięcia i budować wzajemny szacunek na serwerze.

P: Czy masz w planach kiedyś stanąć na ringu Blood Fight i z kimś zawalczyć w rywalizacji między graczami?
W: Sama nie wiem, możliwe, że tak, chociażby dla funu, na pewno muszę dojść do wprawy. Rywalizacja między graczami jest dość ciekawa i zabawna.

P: Na pewno byłaby to ciekawa historia, trzymam kciuki! Czy w realnym życiu również interesujesz się sportem, jakim są walki?
W: Szczerze mówiąc, w realnym życiu nie interesuję się sportami walki. Zdecydowanie wolę przeżywać takie emocje w formie eventów czy rozgrywek w grze, niż śledzić je na co dzień.

P: Podzielam Twoje zdanie. Będziemy już kończyć naszą rozmowę. Zatem czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
W: Chciałabym pozdrowić wszystkie osoby, które brały udział w gali Blood Fight i reprezentowały swoje frakcje, tj. SAMD, SAFD, SATC, SARA, SAPD, organizatorów, redakcję Project News oraz wszystkich innych, którzy byli w tym dniu. Pozdrawiam: @Mario92, @Szender, @AroN., @Barson.bec, @NerVous, @stolek1993, @LEGENDA.mnr, @Domanu.mnr, @xrey128, @Squbany.mnr, @research, @33marcin.mnr, @Pan_Niko7.mnr, @Shinoo*, @Straszny77, @ponpol, @Puchatek4, @KebabNa0stro, @dziki2137, @xdzony, @Handrastyczny*, @Kacp3r, @Dominik1406, @p0li4en. Do zobaczenia na kolejnych wydarzeniach!

iZBhlZz.png

12Zthg4.gif

SGxFCag.gif

AUN4iL2.png

XGwBbve.png

Dziękujemy bardzo za przeczytanie naszego materiału. Mamy nadzieję, że artykuł się spodobał! Zapraszamy również do zapoznania się z innymi treściami tworzonymi przez Redakcję Prasową Project News. Do usłyszenia!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

JLHImv3.pngmWDeEqO.pngxIvfu4s.pngI6aHdiY.pngMIUEBgA.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 17

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.