Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Police Officer III+1 xenvy...

Simson*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

SY15uFg.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Reporter @Simson* z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym wywiadzie poznacie pracownika frakcji San Andreas Police Department @xenvy.... Dowiecie się, od kiedy jest on aktywnym członkiem naszej społeczności oraz jak długo pracuje jako funkcjonariusz.

LKZ38Vt.png

S: @Simson* | x: @xenvy...

S: Witam, z tej strony Reporter @Simson* z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
x: Witaj, Police Officer III+1 @xenvy.... Pewnie, z największą przyjemnością udzielę Ci wywiadu!

S: Dobrze, więc na początek pierwsze pytanie. Czy mógłbyś przedstawić się naszym czytelnikom?
x: Tak, jasne. Jestem Bartek, pochodzę z Małopolski, a na serwerze gram od 2023 roku i zdążyłem poświęcić tu prawie 830 godzin. Przed 2025 rokiem nie grałem tu prawie w ogóle, dopiero w wakacje zacząłem poświęcać więcej czasu serwerowi, aż dostałem się do frakcji.

2bVVqYG.gif

S: Świetnie! Zauważyłem, że jesteś we frakcji SAPD. Dlaczego właśnie ta frakcja?
x: Jest to dobre pytanie. Służby mundurowe interesują mnie od dziecka, lecz gdybym miał wybierać między każdą służbą mundurową, wybrałbym właśnie służbę policyjną. W życiu prywatnym ciągle dążę do możliwości pracy w Policji i nie mam najmniejszego zamiaru sobie odpuścić. Uważam, że do marzeń warto dążyć.

S: Jesteś na stopniu Police Officer III+1. Jakiej rady udzieliłbyś przyszłym akademikom SAPD?
x: Najważniejsza rada moim zdaniem to, aby dobrze się bawić, ale co do okresu akademickiego, polecałbym słuchać na szkoleniach, ponieważ nasi szkoleniowcy bardzo dobrze tłumaczą wymagającą wiedzę, aby zdać egzamin.

S: Masz przegrane na serwerze 820 godzin. Co udało Ci się osiągnąć na serwerze?
x: Mój majątek jest bardzo zmienny. Raz straciłem 800.000$ na jednym z aut na ID. Obecnie próbuję się odkuć, lecz nie jest łatwo. Aktualnie posiadam Flasha na zestawie wyścigowym oraz limitowanych lampach. Jest to mój ulubiony samochód na ten moment, lecz niejedyny, który posiadam. Posiadam również Bravurę (czwartą na serwerze) PFT na secie limitowanym. Do tego wszystkiego posiadam około 900.000$ gotówki oraz, jak już wspominałem, frakcję.

GPVAvNF.gif

S: Ostatnio udało Ci się dołączyć do biznesu ProjectFM. Dlaczego właśnie ten biznes?
x: Bardzo, ale to bardzo lubię muzykę – jest ona ze mną wszędzie, więc postanowiłem spróbować swoich sił w biznesie z nią związanym. Wydaje mi się, że mój gust muzyczny odpowie wielu osobom.

S: Nie należysz do żadnej organizacji. Czy planujesz dołączyć do jakiejś? Jeśli tak, czy masz konkretny wybór?
x: Nie posiadam organizacji i nie planuję do żadnej dołączyć, chyba że dostałbym propozycję. Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to będę V-Liderem pewnej organizacji, którą najpierw trzeba założyć.

S: Ode mnie to wszystko. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
x: Pewnie. Pozdrawiam całą frakcję San Andreas Police Department, Radio ProjectFM oraz cały biznes Project News!

XGwBbve.png

pjgdEhb.png

S: Pizza czy Kebab?
x: Kebab.

S: BMW czy Mercedes?
x: BMW.

S: ProjectFM czy Project News?
x: ProjectFM.

S: San Andreas Police Department czy San Andreas Fire Department?
x: San Andreas Police Department.

S: Czerwony czy Niebieski?
x: Niebieski.

XGwBbve.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie mojego wywiadu z @xenvy.... Zachęcam również do przeczytania innych artykułów moich znajomych z Redakcji Prasowej Project News!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

AU4rpAm.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 1
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.