Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pytanie dotyczące nowej pracy

oliwierbluza1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Próbując dziś wejść do nowej pracy otrzymałem komunikat " Ta aktywność jest obecnie dostępna w fazie wczesnego dostępu dla najbardziej zaangażowanych graczy.".

Jednocześnie mając ponad 22k rp i ponad 1000h na serwerze zaobserwowałem jak nowy gracz mający 900 rp bez problemu może pracować

Dodatkowo próbując wejść otrzymałem propozycję pracy duo, którą zaakceptowałem, a która nic nie dała. Próbując samemu ją wysłać dostałem odmowę

Chciałbym poznać waszą definicję "najbardziej zaangażowanych graczy"

https://imgur.com/a/AO6CkV5

Edytowane przez oliwierbluza1
vakant jak Ci sie nudzi to idź do jakiejś roboty a nie mi haha dajesz pod każdym postem jakby mnie to nie wiadomo jak bolało
  • Haha 2

Ja chciałem jeszcze się doinformować, ponieważ, jak dzisiaj rozpocząłem robotaju z moim kompanem @InspektorDonald, po oddaniu kursu otrzymał on informację, że musi on dostarczyć bynajmniej 30% przesyłek. Zacząłem się zastanawiać, czy jest to działanie celowe dla pracy w Co-op, czy może z pracy Solo się coś pomieszało.

8 minut temu, InspektorDzordzo napisał:

Ja chciałem jeszcze się doinformować, ponieważ, jak dzisiaj rozpocząłem robotaju z moim kompanem @InspektorDonald, po oddaniu kursu otrzymał on informację, że musi on dostarczyć bynajmniej 30% przesyłek. Zacząłem się zastanawiać, czy jest to działanie celowe dla pracy w Co-op, czy może z pracy Solo się coś pomieszało.

Jest celowe. Po prostu Twój kompan musi dostarczyć kilka paczek, aby wykazać się jakąś aktywnością i otrzymać wynagrodzenie.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.