Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z pracownikiem frakcji San Andreas Medical Department - Resident Domanu.mnr

Szender
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

f43icdC.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Reporter @Szender z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym wywiadzie poznacie pracownika frakcji San Andreas Medical Department @Domanu.mnr. Dowiecie się, od kiedy jest on aktywnym członkiem naszej społeczności, jak długo pracuje jako ratownik medyczny oraz jakie ma plany w najbliższym czasie na naszym serwerze.

LKZ38Vt.png

S: @Szender | Do: @Domanu.mnr

S: Witam, z tej strony Reporter @Szender z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
Do: Hej, z przyjemnością udzielę Ci wywiadu.

S: Na sam początek pytanie z kategorii standardowych. Jak zaczęła się Twoja przygoda na serwerze oraz co sprawiło, że grasz na nim regularnie i jesteś aktywnym członkiem społeczności?
Do: Na ProjectRPG zacząłem grać w listopadzie 2024 roku. Do gry zachęcił mnie wtedy @VixoSzymus.mnr, który od dłuższego czasu próbował mnie namówić na grę w Multi Theft Auto. Pokazał mi serwer i od tamtego czasu stałem się aktywnym członkiem społeczności.

S: Jak wszyscy dobrze wiemy, na co dzień pracujesz we frakcji San Andreas Medical Department. Co skłoniło Cię, aby wybrać właśnie ten kierunek rozgrywki?
Do: Przez dłuższy czas pracowałem w pracach dorywczych, a moim głównym celem w nich było utrzymywanie się w TOP 10. Na początku swojej gry na serwerze pracowałem na sweeperach i co śmieszne, wymaksowałem je. Później przyszedł czas na pracę szambiarza (również go wymaksowałem) i przez prawie 8 miesięcy, tydzień w tydzień, zajmowałem na nim TOP 1, z wyjątkiem dwóch tygodni, kiedy wbijałem level rajdowca. Lubiłem tę pracę, bo w międzyczasie, gdy szambiarka się uzupełniała, mogłem na komputerze robić coś innego. Ostatnią stacją przed dołączeniem do SAMD były lawety, do których zachęcił mnie @DarXe.mnr. Wykonałem razem z nim około 3500 kursów i zdecydowanie był to najlepszy czas w pracach dorywczych. Po dorywczych i wielu godzinach spędzonych na serwerze przyszedł czas na frakcję. Wcześniej pisałem podania także do SAPD i SATC, aczkolwiek nie zostałem tam przyjęty, najprawdopodobniej przez dość bogatą listę kar. Dopiero w SAMD otrzymałem szansę na dołączenie do frakcji i myślę, że ją wykorzystałem.

iAjW13c.png

S: Czy możesz sięgnąć pamięcią i opowiedzieć nam o najtrudniejszym Twoim zdaniem wyjeździe, odkąd jesteś we frakcji?
Do: Najtrudniejsze wyjazdy miały miejsce na początku po zdaniu akademii, jak pewnie u każdego, aczkolwiek pomijając ten fakt, najtrudniejszym wyjazdem na pewno był wyjazd do @CloakeR, czyli byłego V-Lidera odpowiednika SAMD na innym, nieistniejącym już serwerze. Wykazał się on ogromną wiedzą medyczną i też dzięki niemu mogłem dowiedzieć się wielu nowych rzeczy, wykonując to RP.

S: Prowadzisz własną organizację Midnight Racing. Jaki cel czy też jaka idea przyświecała Ci podczas jej tworzenia? Chciałeś mieć grupę znajomych zebraną w jednym miejscu, czy Twoje ambicje związane z organizacją są większe?
Do: Jeśli chodzi o Midnight Racing, nie jestem założycielem tej organizacji. Założycielem jest @Yuzuchi, który pod koniec października oddał lidera w moje ręce. Do MNR dołączyłem w styczniu 2025 roku i jest to moja pierwsza oraz jedyna organizacja, w której byłem na serwerze. V-Lidera objąłem w lutym 2025 roku. Otworzyłem wtedy rekrutację i przyszło do nas dużo nowych członków, aczkolwiek po czasie stwierdziliśmy, że staniemy się zamkniętą organizacją. Przyszedł też czas na zmianę nazwy organizacji. Kiedyś Midnight Racing nazywało się 90's Midnight Racing.

S: Mając na uwadze nazwę Twojej organizacji, chciałbym zapytać Cię, czym poruszasz się jako jej Lider? Jak wygląda Twój majątek?
Do: Mój majątek wyceniłbym na około 10kk+, nie wliczając w to nieruchomości. Posiadam kilka fajnych pojazdów, takich jak Rancher Long Pickup Offroad na unikatowych lampach – jest on oczywiście zrobiony na Total Full Tune. Ponadto mam Speedvana Hi-Top Offroad, który jest drugim takim egzemplarzem na serwerze. Oprócz tego posiadam także kilka innych pojazdów praktycznie na FT, takich jak: Sultan SB-1, PCJ-600 XR, Feroci Custom, Cheetah LBWK, Buffalo Challenger i Celsion.

sQrQjRi.png

S: Czy masz jakieś plany na najbliższy czas w odniesieniu do serwera?
Do: Aktualnie zbieram pieniądze na jakieś ciekawe licytacje na serwerze. Fajnie byłoby mieć więcej takich unikatowych pojazdów lub z niskim ID. No i będę próbował dostać się na rangę Supportera. Kto wie, może się uda.

S: Czy jest coś, co chciałbyś, aby zostało zmienione na serwerze zarówno pod kątem frakcji, jak i rzeczy stricte dla graczy bez niej?
Do: Myślę, że przydałoby się więcej aktualizacji dla graczy – niekoniecznie jakieś podmianki ani prace powtarzające ten sam schemat, tylko coś zupełnie nowego, aby ludziom zachciało się na nowo grać. No i może w końcu jakaś większa aktualizacja dla SAMD?

pWAEJDm.gif

S: Odchodząc od MTA, czy zechciałbyś przedstawić nam, kim jesteś na co dzień? Czym się zajmujesz?
Do: Staram się nie łączyć zbytnio życia prywatnego z serwerowym, aczkolwiek niektórzy wiedzą, że tworzę muzykę, a także gram na gitarze.

S: Czy według Ciebie ciężko jest pogodzić życie prywatne, służbę w SAMD oraz prowadzenie organizacji jednocześnie?
Do: Prowadzenie zamkniętej organizacji to nic trudnego, a jeśli chodzi o służbę w SAMD, to na szczęście mam teraz tyle wolnego czasu, że nie sprawia mi to problemu.

S: Dotarliśmy do końca wywiadu! Chciałbyś kogoś pozdrowić lub coś dodać od siebie?
Do: Pozdrawiam cały zarząd oraz pracowników San Andreas Medical Department, a także całą organizację Midnight Racing.

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie dzisiejszego wywiadu oraz zachęcam do zapoznania się z innymi treściami tworzonymi przez naszą Redakcję Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

ZM9OAAC.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 16
  • Złość 1

Super wywiad, nie mam jak zweryfikować czy było to w przybliżeniu ~3500 kursów, ponieważ nie notowałem tego do arkusza excel, ale ciekawa liczba i z pewnością.. może tak być - naprawdę dużo jeździliśmy razem podczas mojego pobytu w domu na L quatro. Byłem nieśmiały i nie rozmawiałem za dużo na kanalach vc, a to naprawdę dobre wrażenia z gry jeśli się można razem skomunikować. Między innymi to dzięki lawetkom poznałem resztę ekipy ówczesnej org, do której również dołączyłem - 90's Midnight Racing, która to zmieniła swoją nazwę między innymi z powodu niewłaściwego czytania na głos nazwy organizacji na audycjach ProjectFM przez co niektórych prezenterów 😄

Domanu i Szymusia poznałem już na etapie pracy szambiarza, którą wyexpiłem w jakieś 3 miesiące na max. Polecam, ale jak każdy znacznie ją robić to w sumie gorzej dla tych co na niej siedzą z powodu takiego iż studzienki są wspólne i można sobie podkradać decymetry sześcienne szamba 👍🏻

MNR to rodzina! Pozdrawiam cieplutko

• Super 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.