Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na <yellowpreston >

szyla
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: szyla
Nick(i) oskarżonego(/ych): yellowpreston 
Powód skargi: zle nadana kara x2 😛
Data zdarzenia: 21.02.2026
Dowody: -
Opis sytuacji:  zatrzymało nas pd jak jedzilem z znajomymi autem i napisalem w formie zartu na chatcie aby "podlicz ze matke" jako zart i yellowpreston dał mi za to mute i jak sprobowalem z nim wyjasnic sytuacje powiedzial ze nie ma tutaj nic do "wyjasnienia poniewaz niezbyt go to interesuje prowokacja to prowokacja" gdzie napisalem w.w slowo w formie zartu a to ze support nie umie rozpoznac zartu i ma tak nudne zycie ze musi poprawic sobie ego w grze komputerowej to juz nie moj problem 😛 i ze ma patyk w czterech literach 😛 pozdrawiam osobe sprawdzajaca te skargę i zycze milego dnia 😄

• Super 1
  • Haha 25

Cześć,

Dużo nie ma, co wyjaśniać, karę nie dostałeś tylko za prowokację, a również za twój brak kultury ( adm. Rcon może sprawdzić w logach ). Na przyszłość warto przeczytać dokładnie cały powód nadania kary, a nie tylko jego połowę.

I tak prowokacja to prowokacja, nie mam możliwości wykrycia sarkazmu w wiadomościach, nie zmienia to faktu, iż twój "żart" był nie na miejscu i mógł on urazić osobę drugą do tego nie wierze, że nie widziałeś w tym żadnych prowokacji.

Faktycznie podszedłeś i próbowałeś wyjaśnić sytuację, aczkolwiek od tego jest dział apelacji od kar, a nie słowo w słowo w grze, dostałeś również mute na VC, ponieważ przy twoich "wyjaśnieniach" rzucałeś słowo na "K" jak przecinki i przejawiałeś swój brak kultury. Co do końcówki twojej skargi, to nie mam nudnego życia, tylko wykonuję obowiązki, które do mnie należą, resztę końcówki pozostawię bez komentarza.

Miłego wieczoru.

Edytowane przez yellowpreston
  • Super 4
  • WOW! 1

11 godzin temu, yellowpreston napisał:

Cześć,

Dużo nie ma, co wyjaśniać, karę nie dostałeś tylko za prowokację, a również za twój brak kultury ( adm. Rcon może sprawdzić w logach ). Na przyszłość warto przeczytać dokładnie cały powód nadania kary, a nie tylko jego połowę.

I tak prowokacja to prowokacja, nie mam możliwości wykrycia sarkazmu w wiadomościach, nie zmienia to faktu, iż twój "żart" był nie na miejscu i mógł on urazić osobę drugą do tego nie wierze, że nie widziałeś w tym żadnych prowokacji.

Faktycznie podszedłeś i próbowałeś wyjaśnić sytuację, aczkolwiek od tego jest dział apelacji od kar, a nie słowo w słowo w grze, dostałeś również mute na VC, ponieważ przy twoich "wyjaśnieniach" rzucałeś słowo na "K" jak przecinki i przejawiałeś swój brak kultury. Co do końcówki twojej skargi, to nie mam nudnego życia, tylko wykonuję obowiązki, które do mnie należą, resztę końcówki pozostawię bez komentarza.

Miłego wieczoru.

Cześć 😄 po pierwsze mute na pisanie za "brak kultury racja mogłem dostać" ale gównie chodziło mi o to, że "podobno" była w moich wiadomosci jakiejś prowokacja w kierunku innego gracza co chciałem z tobą wyjaśnić słowo słowo w gierce 🙂 ze prowokacji z mojej strony w kierunku innego gracza nie było mute na VC otrzymałem za słowo na K z czym się zgodzę ponieważ uzywałem przy rozmowie z tobą tego słowa i tutaj się zgodzę z mute na glosowym ale na pisanie w gierce nie iz nikogo ani nie prowokowałem do wyzywania i nikogo nie obrazilem napisalem to w formie jak wyzej wymienilem zartu 😄 nawet jakbym obrazil wtedy innego gracza moglby napisac na mnie raporta czego nie wiem czy zrobil wiec bardziej by pasowało "brak kultury osobistej na chat" niż bk i prowokacje 😄 pozdrawiam misiu pysiu i nie zmieniaj się 😄 co to twoich obowiazkow pracja zgodze sie z tym ze macie pewnie sporo zgloszen roznych i jestes zamieszany nie kiedy ale chodzilo w mojej apce pod koniec ze musisz podbudować sobie ego w grze komputerowej aby pokazac "Że to ty masz racje" osobiscie nic nie mam to twojej osoby poniewaz cie nawet nie znam poza gra, ale chcialem ladnie przyjmnie wyjasnic sytuacje z tobą co ci sie nie podobało pozdrawiam raz jeszcze i powodzenia 😄

• Super 1
  • Haha 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.