Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[L] Premier 2.9Pb z Apka od 0$

Komuch
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Frezarka
VUID/ID pojazdu: 33653
Model pojazdu: Premier
Silnik pojazdu: 2.9Pb
Przebieg pojazdu:  10k
Dodatki: Apka, Felgi
Sposób kontaktu: tam gdzie znajdziecie
Dodatkowe informacje: Super wus 

Cena wywoławcza: 0$
Minimalna kwota przebicia: 1000$
Data i godzina zakończenia licytacji: 17.02.2026 o godzinie 20:48

Zdjęcie pojazdu: mta-screen_2026-02-17_00-00-18.thumb.png.139629d33f381094ab5db44e8cd34bfa.png

Oświadczam iż zapoznałem się z regulaminem licytacji i zobowiązuje się wywiązać z obowiązujących mnie punktów: Tak

28 minut temu, LastoAkaRudy napisał:

Jakiś czas temu zmienił się regulamin:

§ 21
Jeżeli w treści nie określono waluty, przyjmuje się walutę serwerową ($) jako domyślną.

Tak więc licytację wygrywa @kjedru, @Frezarka 24h na dokonanie transakcji

no okej, w takim razie kolega wygrał licytację ale jest mały problem dotyczy on bana który mam na serial więc nie ukrywam lecz mógłbyś pomóc w jakimś stopniu bo też wiem czym mogłoby być to spowodowane 

W dniu 19.02.2026 o 01:21, Frezarka napisał:

no okej, w takim razie kolega wygrał licytację ale jest mały problem dotyczy on bana który mam na serial więc nie ukrywam lecz mógłbyś pomóc w jakimś stopniu bo też wiem czym mogłoby być to spowodowane 

Napisz w dziale pomocy, tam RCON powinno udzielić Ci pomocy, jednak wiecznie czekać nie możemy, dlatego masz czas do niedzieli do 15:00 na dokonanie transakcji. 

Niestety, ale przez mój błąd źle wskazałem osobę wygarną. Wskazałem gracza kjedru, ale to .Misiek powinien wygrać. Pomyliłem się przez nowy punkt regulaminu, który pozwala nie pisać $ na końcu kwoty, ale to oznacza, że oferta "72" to 72$, a nie 72k$ jak pierwotnie założyłem.

Z racji, że auto nie zostało sprzedane, to licytacje unieważniam, ponieważ nie mogę oczekiwać aby po tak długim czasie osoba co wygrała poprawianie musiała kupić to auto, dodatkowo nie wiem czy Frezarka już może wejść na serwer, czy nie może, więc najlepszym rozwiązaniem będzie zrobienie licytacji od nowa.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.