Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na bvprezes

PanMaruda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <Tutaj wpisz swój UID (znajdziesz go na profilu na forum lub w panelu gracza F5 na serwerze)>  91311
Login: <Tutaj wpisz swój dokładny login na serwerze> PanMaruda
Nick oskarżonego: <Tutaj wpisz dokładny nick osoby oskarżonej> bvprezes
Powód skargi: <Tutaj wpisz powód skargi> Oszukanie mnie i kolegi na pieniadze 
Data zdarzenia: <Tutaj podaj datę zdarzenia sytuacji> 15.02.2026 godz 22.20
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci> 
2026-02-15 22:18:56FLESZINIOObvprezes1,500$
2026-02-15 22:18:25 PanMaruda bvprezes 1,500$
Opis sytuacji: <Tutaj opisz dokładnie sytuację, która wystąpiła> Postanowiłem z kolegą dołączyć do org dołączyliśmy do niej przelewając bvprezes po 1500 po czym nic nie zrobiliśmy i nagle zostaliśmy wyrzuceni z org napisałem na pv do bvprezesa zeby oddał pieniadze nie oddał napisałem że napisze skarge powiedział żebym pisał po prostu zostaliśmy oszukani na 1500 kasy nic nie zrobiliśmy a zostaliśmy wyrzuceni z org ledwo dołączyłem do nich na dc i już w org mnie nie było nie pisałem nic na czacie org nie pisałem nic na dc nie zdążyłem nic zrobić zostałem po 2-3 minutach wyrzucony po prostu oszukany na 1500 kasy
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <Tutaj zamieść zrzut ekranu potwierdzający poinformowanie gracza o skardze>
image.png.c1d9fb32bc16276d5ecfb03af49c7d05.png

• Super 1
  • Haha 1

Witam piekny statment administracja moze zobaczyc logi kto wyrzucil z organizacji , iz nie bylem to ja koszty zwrocilem za sytuacje przepraszam iz nie wynikla ona z mojej winy. Pozdrawiam

✔ Pomyślnie wysłano 1,500.00$ do gracza PanMaruda!
✔ Pomyślnie wysłano 1,500.00$ do gracza FLESZINIOO!
✔ Pomyślnie wysłano 1,500.00$ do gracza zeiooo!

Edytowane przez bvprezes

Dodam od siebie. Skopson V-leader oto tej organizacji Triada miał ze mną spięcie kilka dni temu na kutrach i napisał mi na czacie ze mam przepraszać albo lota to ja zrobiłem lota, ale za co ich ich wyrzucił? za to, że ma problem do mnie? Szczerze śmieszna organizacja jak tak może się w niej dziać. Rozumiem mnie to tam mógł ale ich wyrzucił instant za nic nie rozumiem serio czegos takiego.

• Super 2

Ja się wypowiem, bo to ja was wyrzuciłem. Dołączyliście w tym samym czasie co pewien gracz, który w swojej przeszłości mnie prowokował wiec zapytałem wprost, czy to był on. Ten gracz w swojej odpowiedzi od razu zaczął mnie obrażać itp. itd. widząc jego zachowanie stwierdziłem, że lepsze dla bezpieczeństwa będzie wyrzucenie tej osoby i osób, z którymi on przyszedł, bo już mieliśmy taką sytuację z innym graczem (link do skargi -.

Natomiast wasz kolejny kumpel napisał na chacie „FIRAZA: no ogólnie my tylko po zadanie tutaj XD” wiec sadzac po waszych słowach nieciężko było się domyślić, że nie macie zamiaru przebywać w tej organizacji jako normalni gracze. Po wyrzuceniu tych oto osobników gracz @zeiooopokazal swoja "naturalną stronę, pisząc do mnie na dc (ss oczywiście do wglądu dla administratora rozpatrującego tę skargę, bo jest zbyt obraźliwa).

Koszty zostały zwrócone także żadna "próba oszustwa" nie miała miejsca a zwykłe zmartwienie się jakie będą wasze następne kroki w tej organizacji.

Edytowane przez Skopson
  • Haha 1

Firaza odpowiada za 4? mogłeś się doinformować czy ja FLESZINOO i PanMarudkaa też po zadanie a nie instant wyrzuciłeś. Jako vlider chyba wypada sie doinformować ? Po drugie po 2minutach ja sie przywitałem i ty odrazu z takim tekstem czy cie przeproszę 

Teraz, FLESZINIOO napisał:

no to jedna osoba napisala ze tylko po zadanie to myslisz ze wszyscy

zajebisty tok myslenia masz chłopczyku

Teraz, zeiooo napisał:

Firaza odpowiada za 4? mogłeś się doinformować czy ja FLESZINOO i PanMarudkaa też po zadanie a nie instant wyrzuciłeś. Jako vlider chyba wypada sie doinformować ? Po drugie po 2minutach ja sie przywitałem i ty odrazu z takim tekstem czy cie przeproszę 

Nie to nie bylo moje pierwsze zdanie. Pierwsze moje zdanie było w stylu "czy to ty miałeś ostatnio do mnie problem" (nie moge napisać 1:1 wiadomo dlaczego. Za to ty odrazu wyleciałeś do mnie z obrażaniem mojej osoby tak też za to zostałeś wyrzucony 

Wszystko napisałem wyżej. Jak widać po zachowaniu twoim Fleszinioo i Firazy miałem podstawe do wyrzucenia ich, jedyne do kogo nie miałem to gracz o nicku PanMaruda który faktycznie nic nie zrobił i za to mogę przeprosić i wpłacić zadość uczynienie na jego konta bo dla mnie to nie problem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.