Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza Smilez

koperass
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 62361
Login: koper208
Nick oskarżonego: Smilez 
Powód skargi:  gracz nie chciał współpracować oraz zatrzymanie za nic 
Data zdarzenia:15:02:2026 21:14 
Dowody:  nie robiłem ss 
Opis sytuacji:  Witam jechałem samochodem któremu uległ silnik zepsuł się i zgasł gdy zjechałem na chodnik włączyłeś światła awaryjne podbiegł gracz Smilez z kolegą Tony powiedzieli album odjechał to powiedziałem że zepsuł mi się samochód gdy powiedziałem że już odjeżdżam i chciałem odjechać to gracz mnie wyciągnął z pojazdu i wziął do radiowozu tam jeszcze chwilę gadałem po chwili odjechał samochodem nie wiem dlaczego gdy zapytałem gdzie jedziemy nic nie odpowiedział pojechaliśmy pod mój samochód powiedział mi że będzie mandat zapytałem dlaczego wystawił mi paragrafy powiedział że mam 60 sekund a przyjęcie bądź odmówienie zapytałem czy by podjechał do bankomatu abym wziął pieniądze i opłacił to napisał że nie jest taxi więc nie miałem jak opłacić mandatu gracz był podczas służby 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <T

IMG_1744.jpeg

• Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.