Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Jarunek1

KubekCzekolady
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5588
Login: Frynia
Nick oskarżonego: @Jarunek1
Powód skargi: Porzucenie aut organizacji nie zapłacenie oraz nie zgłoszenie tego na kanale discord organizacji
Data zdarzenia: 14.02.2026 - 13:20
Dowody: 

Sultan:
https://imgur.com/a/sultan-O4rTNC5
Paliwo - PB 1.21$ / LPG - 59.46$

Emperor:

https://imgur.com/a/emperor-YQIYQR9
Paliwo - PB 8.93$

Kary organizacyjne które otrzymał:
https://imgur.com/a/kary-organizacyjne-jarunia1-RC17Knw

Łącznie za wszystko wychodzi: 2269,60$

Opis sytuacji: Był w organizacji wszystko fajnie wchodzę serwer widzę że auta porozwalane po mapie no to wypisałem kary gdy wypisałem kary chciałem go spingować lecz coś nie mogłem patrzę a on w innej organizacji już siedzi...
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
image.thumb.png.1e4073c5c52de6704099a42a02faec8c.png

• Haha 1

Hej @donnie, za nim będę wyciągał konsekwencje od gracza, potrzebuje informacji na jakiej podstawie gracz ma zapłacić kwotę 2269,60$? Analizując oba dowody które podesłałeś, to jedynie z tego drugiego możemy wyciągać konsekwencje. Jest podyktowane brakiem dowodów na to ile zostało zapłacone za tankowanie pojazdów. Dodam też pkt ogólny regulaminów organizacji.

18.7. Zezwala się na nałożenie kary za zniszczenie mienia organizacji w postaci pokrycia wszystkich kosztów + do 100% tej kwoty.

Dodatkowe pytanie czy posiadasz większą ilość dowodów na gracza?

@Jarunek1 24h na wypowiedź.

Jak już pisałem otrzymał organizacyjne kary ponieważ mamy taryfikator i w jednej z moich skarg poprzednich nie było problemu z tym tutaj ją załączam.

A poniżej logi z tankowania danych pojazdów 🙂
Dodatkowo koleżka sobie wyszedł z org dosłownie bez powodu i poszedł do innej.

Sultan:
[2026-02-14 13:14:10] [Output] : ✔ Pomyślnie zatankowano 26.46l LPG za kwotę 59.46$
[2026-02-14 13:14:17] [Output] : ✔ Pomyślnie zatankowano 0.20l Pb 98 za kwotę 1.21$

Emperor:
[2026-02-14 13:27:04] [Output] : ✔ Pomyślnie zatankowano 1.42l Pb 98 za kwotę 8.93$

3 minuty temu, donnie napisał:

Jak już pisałem otrzymał organizacyjne kary ponieważ mamy taryfikator

Taryfikator, nie może być ponad regulaminem serwerowym (punkt wyżej). 

4 minuty temu, donnie napisał:

w jednej z moich skarg poprzednich nie było problemu z tym tutaj ją załączam

Nie rozpatrywałem tamtej skargi, natomiast zerkając jedynie na dowody które podesłałeś tam i tu różnica jest znacząca. Na dowodach które tam podesłałeś można wszystko jednoznacznie określić, na tym co wysłałeś tutaj brakuje właśnie takich informacji jak koszta naprawy pojazdu/tankowania oraz ewentualnego wyciągnięcia pojazdu z pp. Jedyną informacją jaką mogę zobaczyć to koszt tankowania pojazdu emperor.

Nawet zakładając, że liczylibyśmy tankowanie obu pojazdów to kwota, którą gracz musiałby zapłacić wynosiłaby 139,20$ (69,60$ + 100% w ramach kary). Stąd moje pytanie skąd wzięła się kwota 2269,60$

Przejrzałem też zgłoszony przez was regulamin i nie widzę w nim żadnej informacji o taryfikatorze kar.

• Super 1

Zaznaczę jedną rzecz, organizacje nie mają zakazu posiadania taryfikatora kar, natomiast kara nie może przekraczać kwoty poniesionych kosztów + 100%. Nie może być sytuacji gdy gracz rozwali auto, naprawa wyniesie 100$, a wy jako organizacja nałożycie na niego karę 500$. 

Na prośbę autora skargi, zamykam.

Edytowane przez TheDreamer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.