Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Rekrutacja do AMG Familie

Kolusiek1324
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

INFORMACJE
-> Nick: Helik
-> UID: 114746
-> Wiek: 27
-> Liczba Reputacji: 821
-> Ilość przegranych godzin na serwerze: 35 (Szybko urośnie powyżej 40 obiecuje 😉 )

PYTANIA 
-> Czy Posiadasz zsynchronizowane konto z forum: Tak
-> Czy Posiadasz konto Discord?: Tak
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) : Nie
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$: Nie
-> Kultura Osobista ( 0-10) : 7
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) : 8

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) : Jestem Helik - 27 lat, nie piję od dwóch lat. A tak na poważnie, jestem motoryzacyjnym zapaleńcem, samochody, motocykle, samoloty, jak robi wruum to to lubie. Drugą moją pasją są oczywiście gry komputerowe, budowałem wiele community na różnych mmo rgp. Nie wiem szczerze co więcej mógłbym dodać. 
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE : Dobrą atmosferę (taki trochę śmieszek jestem)
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) : luki200664.AMG
-> Coś od siebie: Zapytaj to odpowiem. 

@helikwitam serdecznie, chciałabym poinformować iż aktualnie posiadasz za mało godzin przegranych na serwerze oraz reputacji, w pytaniach odnośnie wpłaty wstępnej podkresliłeś iż nie posiadasz takiej kwoty a również zobowiązane są co tygodniowe składki na konto organizacji, wiec podejrzewam, że mogło by być to dla Ciebie aktualnie problemem patrząc na twój staż, że jesteś nowym dość graczem. Aktualnie na bieżącą chwile podanie odrzucam. Zapraszam następnym razem w nasze szeregi, gdy troszke bardziej rozwiniesz sobie gierkę 🙂

Edytowane przez Lari
  • Super 1

INFORMACJE
-> Nick: Anetaaaa
-> UID: 56732
-> Wiek: .
-> Liczba Reputacji: 8733
-> Ilość przegranych godzin na serwerze: 800h

PYTANIA 
-> Czy Posiadasz zsynchronizowane konto z forum: tak
-> Czy Posiadasz konto Discord?: tak
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) : Turbo Legends
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$: tak
-> Kultura Osobista ( 0-10) : 8/10
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) : 8/10

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) : 

Jestem osobą, która lubi spędzać czas na różne sposoby. W wolnym czasie lubię chodzić na spacery, ponieważ wtedy mogę odpocząć. Również lubię słuchać muzyki kiedy spaceruję, gram albo po prostu odpoczywam. Myślę, że jestem osobą, która ceni sobie zarówno spokojne chwile, jak i dobrą zabawę.

-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE : dobrą atmosfere, troche śmiechu i zabawy!
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) : Hubert aka Huher.AMG
-> Coś od siebie:  Będzie zabawa będzie się działo !

Edytowane przez Anetaaaa
  • Super 1
  • Nie lubię tego 1

@karolczykpragne Cię poinformować iż mam wątpliwości co do twojego wieku, ale najważniejszą kwestią jest to, że niejednokrotnie negatywnie pisałeś odnośnie tej organizacji oraz osób które w niej są, jestes osoba zaczepiajaca ludzi tylko po to aby sie dowartościować atencyjnie. Nie potrzebujemy tutaj ludzi od których pachnie fałszem na kilometr mówiących jedno a potem drugie oraz na typowe "zwiady" co i jak sie dzieje w danej organizacji aby siać fermenty. Przypomnij sobie swoje wypociny a zarazem masz tupet aby w ogóle próbować z takim podejściem i brakiem szacunku. Powodzenia gdzie indziej, odrzucam podanie 😉

Screenshot_20260920_170136_TikTok.jpg

Screenshot_20260920_172938_TikTok.jpg

• Super 8
  • WOW! 1

-> Nick: fragusiek
-> UID: 9623
-> Wiek: 26
-> Liczba Reputacji:2839
-> Ilość przegranych godzin na serwerze:129h

PYTANIA 
-> Czy Posiadasz zsynchronizowane konto z forum: Tak
-> Czy Posiadasz konto Discord?:  Tak
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) : Nie
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$: Tak 
-> Kultura Osobista ( 0-10) : 8
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) : 7-8 (zalezne od pracy)

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) : Jestem Konrad interesuje się motoryzacją, zbieram sobie od dłuzszego czasu Hot Wheelsy jak i modele Lego.
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE :  Trudno powiedzieć na pewno miłą atmosferę
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) : -
-> Coś od siebie: Wróciłem sobie z nudów na Projecta na dłużej, bo brak zajęcia za granicą także fajnie by było dołączyć do org

-> Nick: *Szymonekk*
-> UID: 50675
-> Wiek: 16 lat 
-> Liczba Reputacji: 15k rp
-> Ilość przegranych godzin na serwerze: 1775h

PYTANIA 
-> Czy Posiadasz zsynchronizowane konto z forum: tak  posiadam
-> Czy Posiadasz konto Discord?:  tak mam 
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) :  Byłęm w   org Team77 ale   zostałęm  wyrzucony z  niej   za  nic / i   byłem z   Czerwo ny run sam  odeszłęm 
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$: tak  posiadam
-> Kultura Osobista ( 0-10) :7.5
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) : 7

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) : Siema   jestem  Szymon chodzę do   szkoły  budowlanej   zawoduwki  interesuje mnie 
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE : Dużo  przyjemnej  energi i  atmosfery .
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) : @igosiekx  polecił mi  org
-> Coś od siebie:  elo 

-> Nick:MisFazii
-> UID:78442
-> Wiek:28
-> Liczba Reputacji:38175
-> Ilość przegranych godzin na serwerze:2344h 44m

PYTANIA 
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) : O kruca ale nie wypal totalny 
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$:  pewnie ze tak
-> Kultura Osobista ( 0-10) : 10
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) : 5

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) : jestem fanatykiem mercedesa oraz interesuje sie motoryzacja 
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE :  myślę ze zupełnie inny poziom niż był dawno dawno temu 
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) : @Huher.AMG
-> Coś od siebie:  myślę  ze powrót byłby super ponieważ znajomych ma się w organizacji 

• Super 1

-> Nick: gostek216
-> UID: 5624
-> Wiek: 23
-> Liczba Reputacji: 6800
-> Ilość przegranych godzin na serwerze: 550

PYTANIA 
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) : Turbo Corporation, Hotel California
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$: tak
-> Kultura Osobista ( 0-10) : 10-10
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) : 7

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) : Jestem Kacper, mam spory dystans do siebie, fajne poczucie humoru.
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE : Dosyc duzo aktywnosci od siebie i duzo spedzonego czasu na dc
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) : -
-> Coś od siebie: AMG jest w moim sercu