Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Rekrutacja do AMG Familie

Kolusiek1324
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja AMG.jpg

Wymagania 

- 40 H
- 500 RP
- Wstępne 3000 $ 
- Zsynchronizowane Konto z Forum
- Posiadania Konta Discord 
- Wysoki Poziom Kultury Osobistej
- Godne Reprezentowanie Organizacji

Oferujemy

- Miłą Atmosfere
- Wysoką Aktwność
- Wspólne Eventy
- Zgraną Ekipe
- Wspólne Rozmowy 
- Pomoc na każdym kroku
- Pojemną Flotę Pojazdów
- 2 Bazy 
-> San Fierro Ocean Flats
-> Tierra Robada Pustynia

Aby wstąpić w szeregi organizacji AMG FAMILIE należy Wypełnić wzór znajdujący się poniżej 
( NIE ZGODNE NAPISANIE REKRUTACJI WEDŁUG WZORU = BRAK ROZPATRZENIA PODANIA ) 

INFORMACJE

-> Nick:
-> UID:
-> Wiek:
-> Liczba Reputacji:
-> Ilość przegranych godzin na serwerze:

PYTANIA 
-> Czy Posiadasz zsynchronizowane konto z forum:
-> Czy Posiadasz konto Discord?: 
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) :
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$: 
-> Kultura Osobista ( 0-10) :
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) :

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) :
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE : 
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) :
-> Coś od siebie: 

Edytowane przez Lari
  • Super 5
  • Haha 2

INFORMACJE
-> Nick:K4P1XDL
-> UID:99197
-> Wiek:18
-> Liczba Reputacji:4721
-> Ilość przegranych godzin na serwerze:404

PYTANIA 
-> Czy Posiadasz zsynchronizowane konto z forum:tak
-> Czy Posiadasz konto Discord?: tak
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) :bylem w amg 
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$: jeszcze nie ale zaraz moge miec 
-> Kultura Osobista ( 0-10) :staram sie byc kulturalny 9/10
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) :7/10

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) :Jestem Kacper bylem juz kiedys u was w ordze mozecie mnie kojarzyć z niku Whosik. We wrzesniu skonczylem 18 lat. Wyprowadzilem sie z Radomia i zamieszkuje teraz Lublin 😛 wydaje mi sie ze tyle powinno styknac 3majcir sie 
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE : szczerze sam nie wiem napewno wszystko co dobre 😄 
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) : sam swojego podawac nie bede przeciez ale no chetnie do was wroce 
-> Coś od siebie: Mega zaluje ze was wystawilem mam nadzieje ze mi wybaczycie

INFORMACJE
-> Nick: _Belmondziak_
-> UID: 99147
-> Wiek: 14 lat
-> Liczba reputacji: Ponad 11 tysięcy.
-> Ilość przegranych godzin na serwerze: ponad 1070 godzin

PYTANIA 

-> Czy posiadasz zsynchronizowane konto z forum?: Oczywiście.
-> Czy posiadasz konto Discord?: Tak.
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji? Jeśli tak, to jakiej?: Byłem w AMG Familie jako T-Lider, a później również w Maliniarzach jako członek.
-> Czy posiadasz wstępne 3000$?: Tak.
-> Kultura osobista (0-10): Uważam, że potrafię zachować kulturę na wysokim poziomie — 10/10.
-> Wysokość aktywności (0-10): Jeżeli jest coś do robienia, jestem bardzo aktywny — 10/10. Ostatnio gram trochę mniej, ponieważ brakuje mi większej motywacji i zajęcia na serwerze.

POBOCZNE 
> Coś o sobie (min. 2 rozbudowane zdania):
Byłem kiedyś członkiem tej organizacji, jednak przez swoje niedojrzałe zachowanie trafiłem na blacklistę. Wiem, że zostało mi powiedziane, iż nie będę miał możliwości powrotu, mimo to chciałbym jeszcze raz spróbować. Zrozumiałem swoje błędy i wiem, że wtedy sam doprowadziłem do tego, że wszystko się posypało. AMG Familie bardzo dobrze wspominam i chciałbym ponownie stać się częścią tej społeczności, tym razem pokazując się z lepszej strony.

-> Co mógłbyś wnieść, wstępując do ekipy AMG Familie?:
Na pewno starałbym się pomagać członkom organizacji oraz godnie reprezentować AMG Familie. Chętnie angażowałbym się również w promocję organizacji, między innymi poprzez publikowanie materiałów na TikToku czy aktywność na serwerze.

-> Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? Jeśli tak, podaj nick:
Nie, wracam z własnej inicjatywy, ponieważ zależy mi na ponownym dołączeniu.

-> Coś od siebie:
Mam świadomość, że moja prośba może wyglądać jak desperacja, szczególnie po wcześniejszych sytuacjach. Mimo wszystko chciałbym udowodnić, że wyciągnąłem wnioski i zmieniłem swoje podejście. Bardzo dobrze wspominam czasy spędzone w AMG i zależy mi, aby ponownie stać się częścią tej organizacji.

Blagam prosze o powrót.png

-> Nick: f3ntanyl_
-> UID:65469
-> Wiek:18
-> Liczba Reputacji:25k prawie
-> Ilość przegranych godzin na serwerze: 2k prawie

PYTANIA 
-> Czy Posiadasz zsynchronizowane konto z forum: jo
-> Czy Posiadasz konto Discord?: jo 
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) : nie pamietam, daaawno
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$:  si
-> Kultura Osobista ( 0-10) : 9
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) : 9 

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) : Mam na imie Fabian, ucze sie na tapicera. Interesuje sie motoryzacja i komputerkami i ogolnie zlotaraczka, co trza to sie opanuje 
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE :  mysle ze pomoc i aktywnosc
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) : nie
-> Coś od siebie: pozdro

-> Nick: Mordus
-> UID:25752
-> Wiek: Mam 20 lat.
-> Liczba Reputacji: 2111
-> Ilość przegranych godzin na serwerze: 444h

PYTANIA 
-> Czy Posiadasz zsynchronizowane konto z forum: Tak
-> Czy Posiadasz konto Discord?:  Tak
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) : Oj przez ostatnie lata w żadnej, nie grałem długo.
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$:  Pewka
-> Kultura Osobista ( 0-10) : 10
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) : Aktualnie to 6-7

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) : Mam na imię Adrian, jestem po szkole Elektrycznej, nic w tym nie kumam. Aktualnie pracuje jako barman. Jestem sympatyczną, bardzo uśmiechnięta personą.
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE : Atmosfere. 
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) : Nie pamiętam koleżki.
-> Coś od siebie:  Mam nadzieje ze pogramy coś razem haha.

INFORMACJE
-> Nick: vermy
-> UID: 109857 
-> Wiek: 18
-> Liczba Reputacji: 4262
-> Ilość przegranych godzin na serwerze: 544h

PYTANIA 
-> Czy Posiadasz zsynchronizowane konto z forum: tak
-> Czy Posiadasz konto Discord?:  tak, 77inq
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) : TheViceClan 
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$:  tak
-> Kultura Osobista ( 0-10) : 9.5

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) : Jestem odpowiedzialny, kulturalny oraz otwarty na nowe doświadczenia. Staram się dogadywać z każdym i wnosić pozytywną atmosferę do wspólnej gry.
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE : Mógłbym wnieść aktywność, zaangażowanie, dobrą atmosferę oraz wsparcie dla innych członków organizacji.
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) : Endziuu.AMG 
-> Coś od siebie: -- 

Edytowane przez vermy

INFORMACJE
-> Nick:Mralwin
-> UID:104042
-> Wiek:22
-> Liczba Reputacji:11243
-> Ilość przegranych godzin na serwerze:810

PYTANIA 
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) : golden empire
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$: tak
-> Kultura Osobista ( 0-10) :9
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) :5

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) :a co by tu gadać jestem dawnym graczem fivem pracowałem na nim jako policjant oficer 3 po upadku serwera wróciłem do mta i kontynółuje dawaną ścieżkę 
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE : Wstępując w szeregi AMG FAMILIE oferuję przede wszystkim wysoką aktywność oraz pełne zaangażowanie w życie organizacji, w tym czynny udział w eventach i zbiórkach. Chętnie służę pomocą mniej doświadczonym graczom i zawsze dbam o dobre imię ekipy reprezentując ją z godnością na drogach San Andreas
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) :Lari
-> Coś od siebie: Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania i mam nadzieję że już niedługo spotkamy się na wspólnym discordzie. Do zobaczenia na serwerze!

INFORMACJE
-> Nick: BagietaX
-> UID: 113191
-> Wiek: 18
-> Liczba Reputacji: 845
-> Ilość przegranych godzin na serwerze: 25

PYTANIA 
-> Czy Posiadasz zsynchronizowane konto z forum: Tak
-> Czy Posiadasz konto Discord?:  Tak
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) :Nie byłem
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$:  Oczywiście
-> Kultura Osobista ( 0-10) : 7 

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) :Jestem Tymek zacząłem sobie pykać ostatnio znowu w mta, ostatnio grałem na pylu jako brzdąc :p
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE : 
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) : nie
-> Coś od siebie:  wiem, że godzin troche mało ale szybko się nabijają

-> Nick:zuchos
-> UID:113808
-> Wiek:16
-> Liczba Reputacji:1451
-> Ilość przegranych godzin na serwerze:30h

PYTANIA 
-> Czy Posiadasz zsynchronizowane konto z forum:tak(Chyba)
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) :illegal night
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$:  tak
-> Kultura Osobista ( 0-10) :7/8 (jak sie wkurwie to 1 )
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) : zalezy od dnia czasem 5/6 a czasem 3/4 

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) :Nazywam sie Milosz Lubie sport i regularnie chodze na silownie poniewaz dbanie o kondycje i rozwoj swojej sprawnosci fizycznej sprawia mi duza satysfakcje W wolnym czasie chetnie gram w gry ktore pozwalaja mi sie zrelaksowac i milo spedzic czas po szkole lub treningu
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE : Moge wniesc aktywnosc zaangazowanie i dobra atmosfere Zawsze chetnie pomagam innym szybko lapie nowe rzeczy i potrafie wspolpracowac z ludzmi Chcialbym rozwijac ekipe wspierac jej czlonkow i dobrze reprezentowac AMG Familie
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) :] ZychuOficial
-> Coś od siebie: Jestem spokojna i ogarnieta osoba ktora lubi poznawac nowych ludzi i dobrze sie bawic Zalezy mi na dobrej atmosferze i szacunku wobec innych Mam nadzieje ze dostane szanse pokazac sie z dobrej strony i stac sie wartosciowym czlonkiem AMG Familie

INFORMACJE → Nick: franolo123 → UID: 34816 → Wiek: 16 → Liczba Reputacji: 1876 → Ilość przegranych godzin na serwerze: 110h PYTANIA → Czy Posiadasz zsynchronizowane konto z forum: Tak → Czy Posiadasz konto Discord?: Tak → Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) : Nie, to będzie moja pierwsza organizacja na serwerze. → Czy posiadasz Wstępne 3000$: Tak, posiadam wymaganą kwotę. → Kultura Osobista ( 0-10 ) : 9/10 → Wysokość Aktywności ( 0-10 ) : 7/10 POBOCZNE → Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) : Cześć, jestem osobą spokojną, bezkonfliktową i bardzo lubię spędzać wolny czas na serwerze ProjectRPG. Poza graniem interesuję się motoryzacją oraz sportem, a w wolnych chwilach lubię po prostu pogadać ze znajomymi na Discordzie. → Co mógbyś wnieść wstępując do Ekipy AMG FAMILIE : Przede wszystkim wniósłbym dużo pozytywnej energii, wysoką aktywność oraz pomocną dłoń dla innych członków organizacji. Chętnie będę też dokładał się do wspólnych składek i dbał o porządek we flocie pojazdów na bazie. → Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) : Nie, znalazłem waszą rekrutację na forum i bardzo spodobała mi się wasza prezentacja oraz flota. → Coś od siebie: Pozdrawiam całe zarząd i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania! 

-> Nick:TomaszChada
-> UID:36243
-> Wiek:17
-> Liczba Reputacji:1600
-> Ilość przegranych godzin na serwerze:230

PYTANIA 
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) : bylem w wielu nie pamietam nazw 
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$: tak
-> Kultura Osobista ( 0-10) :10
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) :8

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) : jestem Darek intersuje sie autami , jestem zawodowo mechanikiem mam opla astre h cabrio xD
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE : miła atmosfere i duzo usmiechu
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) :kotwiczek_AMG
-> Coś od siebie: i co by tu napisac hahaha

Edytowane przez TomaszChada

-> Nick: vega_s
-> UID:104446
-> Wiek:25
-> Liczba Reputacji: 1406
-> Ilość przegranych godzin na serwerze:170h55m

PYTANIA 
-> Czy Posiadasz zsynchronizowane konto z forum: tak 
-> Czy Posiadasz konto Discord?: tak @vega_s0316
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) : Triada
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$: oczywiście
-> Kultura Osobista ( 0-10) : zależy od wymaganej sytuacji ogl ciężko wyprowadzić mnie z równowagi więc oceniam na 9
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) : 8

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) : Mam 25 lat na mta gram od czasów pylife hehe gta sa ze mnie nie wychodzi. szukam spoko organizacji a że jeżdże szafą to czuje w kościach że bedzie baja.
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE : Wszystko dobrego co mogę szczególnie dobry humor w tym jestem dobry 
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) : Tak Kotwiczek_AMG
-> Coś od siebie: Mam nadzieję że się dostane Macie dobrą oferte i słyszałem że jest naprawde u was spoko i są spoko ludzie 🙂

Edytowane przez Vega_s

> Nick: kamil29
-> UID: 106914
-> Wiek: 29
-> Liczba Reputacji:  2405
-> Ilość przegranych godzin na serwerze: 104h 48m

PYTANIA 
-> Czy Posiadasz zsynchronizowane konto z forum:  tak  posadam
-> Czy Posiadasz konto Discord?:  tak posadam
-> Czy byłeś wcześniej w jakiejś organizacji ( Jeśli tak to jaka to była ) :  nie  pamietam  
-> Czy posiadasz Wstępne 3000$:    tak posadam
-> Kultura Osobista ( 0-10) :  10/10
-> Wysokość Aktywności ( 0-10 ) : 10/9

POBOCZNE 
-> Coś o sobie (m.in 2 rozbudowane zdania) :  Jestem Kamil, mam 28 lat. Jestem osobą bardzo kulturalną, miłą oraz wyluzowaną, posiadam węża (pytona królewskiego) od około 2 miesięcy. Na ogół staram sie być pomocny i nie przeklinać. Mam nadzieje że
-> Co mógbyś wnieść wstepując do Ekipy AMG FAMILIE :  wiecej  akrtwnicci  i dozo fajnych zeczy i   duzo  kokursuf tecz
-> Czy ktoś ci polecił naszą organizacje ( Jeśli tak to podaj Nick) :  tak
-> Coś od siebie:  siema pozdrawiam wyac wysjkkiche

@kamil29

Witam, piszę odnośnie złożonego przez Ciebie podania do organizacji, bo jest niekompletne. Prosiłabym, abyś dodał mnie na Discordzie w celu całkowitego dopełnienia informacji złożonych we wniosku i dopisanie urwanych wypowiedzi. Moje wątpliwości budzi również wiek, który napisałeś. W deklaracji jest 29, a potem został on zmieniony na 28. Dla mnie to jest niejasne. Nie jestem czepialska. Nasza organizacja to przyjazne grono osób i staramy się dodawać rzetelnych ludzi. Pozdrawiam,

(Discord->lari420)

• Super 1