Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Szender

Jker
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: J.o.K.e.R
Nick(i) oskarżonego(/ych): Szender
Powód skargi: Błędny powód kary oraz nieadekwatny do sytuacji
Data zdarzenia: 
Od: 24 Września 2025, 15:53
Do: 26 Września 2025, 15:53

Dowody: Podobno dostarczone adm
Opis sytuacji: Witam, 24 września 2025 o godzinie około 3 lub 4 w nocy, wjechałem pojazdem na taxi zone, a nie odwalałem (wg mnie odwalaniem można nazwać skakanie pojazdami, wjeżdżanie w samochody z brawurową jazdą) a nie kręceniem się w kółko na chwilę o porze której ilość graczy była wtedy znikoma, wtedy nie było żadnej osoby z administracji, ja dowiedziałem się dopiero teraz że dostałem taką karę. Nigdy nie miałem żadnych kar na serwerze, warna też nie otrzymałem a za kręcenie się na taxi zone otrzymałem 2 dni prawa jazdy. Dziwi mnie fakt że sytuacja miała miejsce w nocy a karę otrzymałem o 15:53.

Edytowane przez J.o.K.e.R
  • Super 2
  • Haha 10

Witam. Karę otrzymałeś w mojej ocenie poprawną. Dlaczego został taki, a nie inny powód nadany Administracja RCON może ocenić sama ponieważ cała zaistniała sytuacja wtedy została udokumentowana. Kara została nadana z opóźnieniem ze względu na to, że w nocy nie było aktywnej administracji. Co do "kręcenia się w kółko" patrząc na klipy w tamtym momencie wygląda to na użycie jakiegoś zewnętrznego oprogramowania. Nie jestem w stanie teraz tego ocenić ale wydaje mi się, że Twoja kara była nawet konsultowana z kimś wyżej.

• Super 8
  • Haha 2

Nie było to zewnętrzne oprogramowanie, nie mniej jednak nie tłumaczy to całej sytuacji, która nie powinna mieć miejsca niezależnie od godziny. Wjechałeś na strefę Taxi Zone i uszkodziłeś taksówkarza, który w tamtym momencie stał i czekał na klientów. Długość kary rzeczywiście została przestrzelona stąd edytuje jej czas do 6 godzin.

@Szender następnym razem proszę o odpowiednie skalowanie kary.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.