Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na reezen

WiolaWiniewska
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: balon
Nick(i) oskarżonego(/ych): reezen
Powód skargi: Krycie pedofila, błedna kara
Data zdarzenia: 06.02.2026 
Dowody: logi, nadana kara
Opis sytuacji: Od samego początku chce zaznaczyć, aby tej skargi nie sprawdzał Mixsu, ponieważ każdy wie jak jest i jak faworyzuje koleżków, ale to nie o tym. Napisałem na chacie globalnym, że zakładam organizacje Pedofile. Zaproponowałem mojemu koledze Fuga, który ma na imię Tobiasz czy chcę dołączyć do mojej nowej organizacji. Nie zauważyłem, że na serwerze jest drugi Tobiasz, o którym tak właśnie myslą, o czym nawet nie wiedziałem. Uważam, że nie każdy interesuje się każdym graczem na serwerze i nawet nie miałem możliwości się dowiedzieć, że na serwerze jest drugi Tobiasz, bądź jakie on ma miano. Był to czysty zbieg okoliczności, ja poprostu szukałem graczy do organizacji, a to, że napatoczył się kandydat na odcinek ECPU to nie moja wina. Nie popieram krycia osób, które maja pewne zapędy, a jeśli to była nieprawda i gracz nie ma nic do ukrycia to uważam, że kara jest bezpodstawnie nadana. Pozdrawiam

Edytowane przez balon
  • Haha 15
  • Auć 1
  • Lubię to! 4
  • WOW! 2

W swojej skardze sam sobie przeczysz – z jednej strony piszesz o „kryciu pedofila” w powodzie skargi, z drugiej twierdzisz, że pisząc "Tobiasz" wcale nie chodziło Ci o tego Tobiasza, tylko o swojego kolegę Fugę. Jest to ewidentnie sprzeczne.

Dodatkowo logi z wcześniejszych dni pokazują, że wielokrotnie odnosiłeś się do Tobiasza w sposób nieodpowiedni, w tym w kontekście pedofilii. Nie można tego uznać za przypadkowy zbieg okoliczności.
Zastanowiłbym się nad pisaniem takich bzdur następnym razem, bo są to zwykłe pomówienia niepoparte żadnymi dowodami - co również niesie za sobą konsekwencje. Nie o to też w tym wszystkim chodzi, spojrzałbym na to pod aspektem ludzkim - jest to po prostu obrzydliwe.

Spoiler

"2026-01-29 23:55:14 balon male dziewczynki tez sie odzywaja tobiasz

2026-01-29 23:44:41 balon ja

2026-01-29 23:41:45 balonu tobiasza

2026-01-29 23:41:38 balon w du**"

Jestem w szoku, że piszesz skargę, wiedząc, że nie masz racji. Nie wiem co miała ona na celu.

• Super 5
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.