Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ sprzedane [L] Giga Czad Walton 3k id na wizu od 0$

19bomber77
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: 19bomber77
VUID/ID pojazdu: 3611
Model pojazdu: Walton
Silnik pojazdu: 1.1pb
Przebieg pojazdu: 109998km
Dodatki: 

Spoiler

image.png.c01d17b4b30999a10f8f4b0cd0392604.png

Sposób kontaktu: Forum, Discord, Tinder, Badoo, gadu-gadu
Dodatkowe informacje: Mega Giga Czad furka, nic tylko brać pod DM, bądź jako donica, również sprawdzi się idealnie. Żal oddawać tego cudownego pojazdu, ale stoi tylko i się kurzy, mam nadzieję, że nowy właściciel, częściej będzie wyprowadzał, tą piękną strzałę, na drobne przejażdżki  po wspaniałym hrabstwie San Andreas. Poprzednim właścicielem, był starszy pan, Romskiego pochodzenia, który do samego mostu, gonił mnie do samego missionary hill. Do dziś dzwoni aby posłuchać równej pracy, zacnej jednostki jaką jest 1100cm^3 czystego benzynowego oktanu. Pojazd nie jest wzbogacony o podtlenek biedy, więc zrywa się perfekcyjnie. Złomek został wzbogacony o Gwintowane zawieszenie, dzięki któremu prowadzi się jak po sznurku. Szyby Przyciemnione w 100%, co sprawdzi się idealnie, podczas wieczornej randki z dziewczyną. Chwile te urozmaici również najwyższej klasy Radio. Dla lepszego filingu z jazdy, został zamontowany układ wydechowy, znanej firmy, aby jeszcze lepiej, wydobyć wspaniały dźwięk silnika. Uroku również dodaje mu Bodykit F250 classic, dzięki któremu, ludzie patrzą na nie z podziwem, jakże z wielką zazdrością. Sznytu dodają zielone lampy, które na zlotach przykuwają uwagę wszystkich zgromadzonych.

Cena wywoławcza: 0$
Minimalna kwota przebicia: 1,000$
Data i godzina zakończenia licytacji: 03.02.2026 23:00

Zdjęcie pojazdu: 

Spoiler

image.thumb.png.fb38d7dd611c2927ee24c93adb570278.png  image.png.6e741a0177c87364ae8202b38fde2058.pngimage.png.5a7b82eaa1cfac2a31f1873e2c4c832b.png image.png.1485bb33b21a8047d819fc09647f30de.png

Oświadczam iż zapoznałem się z regulaminem licytacji i zobowiązuje się wywiązać z obowiązujących mnie punktów: <Tak>

• Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.