Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na wyrzyg - oskarżony przez Klocuch12

Rethr0
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: wyrzyg i jakiś 2 latał z nim
Data zdarzenia: 01.02.2026 17.30
Opis zdarzenia: wysiadłem z auta pod parkingiem policyjnym SF dosłownie na 7 sekund co można sprawdzić w logach w tym czasie 2 nieludzkich pracowników Sara ze śmiesznym powołaniem szybko założyli mi blokadę na koło i prześmiewczo rozmawiali o tej sytulacji aż puściły mi nerwy na czacie za co przepraszam 
Dowody: logi

Edytowane przez Klocuch12
  • Haha 4

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Nie posiadamy dostępu do aż takich logów, nawet nie ma potwierdzenia czy dany pojazd znalazł się ostatecznie na parkingu policyjnym. Dowody nie są wystarczające - jeżeli posiadasz jakieś lepsze, napisz ponownie skargę, na ten moment jestem zmuszony skargę odrzucić.

Edytowane przez CeglaXD
  • Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.