Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pochwal sie autem z irl

jwz.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie, pokażcie czym tam śmigacie, zdaje mi się, że jeszcze nie było takiego tematu, lub gdzieś przepadł, zależnie od własnej woli- można dopisać coś o nim, zdjęcia furek mile widziane! Zapraszam do nominacji 

Edytowane przez Wronek
dopisanie nominacji

Legenda sama w sobie której raczej nie trzeba przedstawiać, niestety dla osiągów, stety dla portfela - czyli ssak, dokładniej EJ204, na daily mocy wystarcza, S-AWD daje rade niezależnie od warunków, a im gorsze tym lepiej. Najprawdopodobniej ostatnie tygodnie/miesiące ze mną, ale w serduszku zostanie na zawsze! Dla bardziej wtajemniczonych, świnka na lusterku oczywiście jest:D

Edit: tak, bulgocze, mimo tego że to wolnossący boxer

Nominuje: @InspektorDonald @InspektorKnaga @Stilker

20260219_141219.jpg

Edytowane przez InspektorKnucik
  • Super 12

Dzięki za nominację @InspektorKnucik Dzisiaj chciałbym zaprezentować moje BMW Serii 5 E34, które kupiłem ponad dwa lata temu i jest to moja pierwsza BMW w historii; aktualnie stoi u mechanika już od zeszłego tygodnia, bo progi były w tragicznym stanie i przechodzi remont, ale mimo wszystko zdążyła przeżyć zimę, drifty i niejedno rondo  jedynie sprzęgło trochę ucierpiało, a poza tym wszystko gra; w wolnym czasie mam też drugie BMW, które pokażę innym razem, a ode mnie nominuję  @Szender  oraz @Sky

IMG_20250605_144038.jpg

• Super 14

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.