Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza oliwkaapz69

atkiel24
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID:68615
Login:atkiel24
Nick oskarżonego: oliwkaapz69
Powód skargi: Oszukanie Gracza sprzedasz auta bez opon nie poinformowanie Kupca Auta o tym Data zdarzenia: 23.01.2026 Dowody: Opis sytuacji: Witam to bylo tak szukalismy Pojazdu Marki Walton do kupienia gracz oliwkaapz69 oglaszała ze ma na sprzedaż Walton o ID
42010 za 3k nic nie napisala o tym ze ten pojazd nie ma opon kupilem to auto za 2.500k po czym wyciągnąłem ten pojazd z przechowywalni i nie mial opon z tyłu. Aktualnie pojazd jest w posiadaniu mojego kolegi ktory zostal poinformowany o fakcie nie posiadania opon z tylu. Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Forum

Grand_Theft_Auto_San_Andreas_Screenshot_2026.01.23_-_15.30.47.81.png

• WOW! 1

poniewaz ja kupilem ten pojazd z rozwalonymi oponami po czym sprzedalem go koledze mojemu. bo juz nie byl mi potrzebny. ale ogolnie po tym jak go wyjalem po kupnie z przecho to mial przebite opony. dlatego ja pisze skarge bo transakcja byla pomiedzy mna a oliwkaapz69

• Haha 1

mowilem koledze ze pojazd nie ma opon wiec byl uswiadomiony tego. a ja gdy kupowalem to auto nie zostalem powiadomiony ze nie ma opon. wiec ja sprzedalem mowiac co jest nie tak a mi sprzedano bez powiadomienia mnie o wadach

..nie pytales wiec nie dostales wiadomosci" XDD czyli normalne jest ze auto sie sprzedaje z rozwalonymi oponami. temat zamkniety nie bede prosil o kase za opony. poporstu uwazam ze powinno sie informowac o takich rzeczach

• Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.