Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Odzyskanie konta

boobiesmmm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, razem z początkiem swojej rozgrywki na serwerze założyłem dwa konta. Jedno to na, którym spędziłem większą ilość czasu i drugie. Znając i egzekwując regulamin serwera nie chce przelewać majątku miedzy kontami, jedyne co mnie interesuje to odzyskanie starego konta ze względu na sentyment do mojego pierwszego pojazdu na serwerze oraz niskiego numeru uid. Chętnie wyjaśnię całą sytuacje w wiadomości prywatnej i postaram się przekazać jak największą ilość informacji dotyczące konta w celu poprawnej weryfikacji jego właściciela. Spokojnego dnia!

23 godziny temu, .Drymaniusz* napisał:

O jakim koncie mowa?

Stara historia, z tego co pamiętam, mail jest mojej byłej partnerki więc nie mam dostępu, mogę podać go w wiadomości pm co by nie udostępniać danych prywatnych.

Dlaczego tak jest? No generalnie chciałem grać kiedyś z nią, ale nie doszło do tego w tamtym czasie i grałem na dwóch kontach, jestem założycielem obydwu, ona z tego co wiem, też nie znała hasła do tamtego konta. Aktualnie nie wiem kto ma dostęp do konta, czy postanowiła odzyskać hasło, czy ktoś inny się na nie logował, jeśli można powtórzyć, po rozstaniu, straciłem dostęp do jej maila, który kiedyś miałem.

Grałem na obu kontach i na obu wbijałem majątek, w końcu doszło do momentu kiedy założyła swoje konto ale oprócz nicku nie znałem wtedy nic, było to jej prywatne konto.

Proszę mnie sprawdzić, czy nie pamiętam źle, proszę również o przyjęcie ode mnie większej ilości posiadanych informacji w celu poprawnego odnalezienia starego konta. Chciałbym upewnić się, że wszystko się zgadza, chciałbym również sprawdzić posiadane przeze mnie adresy mailowe czy jednak nie zakładałem go na swoim mailu i konto nie jest do nich przypisane,

Nick konta o którym myślę, że mowa: xXPasiekaXx

Dziękuje za poświęcony czas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.