Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Billykidos

janzabawki

Rekomendowane odpowiedzi

Login: meliodas
Nick oskarżonego: Billykidos
Powód skargi: taran, za mala zaplata
Data zdarzenia: 24-02-2021 21:09 okolo
Dowody: https://imgur.com/a/huB5Z3k
Opis sytuacji: Jechalem na giełde zrobilem se drifta, drasnalem lekko auto gracza Billykidos, zaplacilem mu 40 a on zaczal wemnie wjezdzac tyłem. Wjechal wemnie 3 lub 2 razy tylem prosto wemnie jak widac na zdjeciu. Moje auto to buffalo i naprawa kosztuje calkiem sporo. Gracz zaplacil mi tylko 40 dolarow. Powiadomilem go o tym ze oczekuje wiekszej zaplaty a gracz nie reaguje. Dodam ze gracz ma mute i pisal za niego jego kolega. Po tym jak oczekiwalem wiekszej zaplaty to nikt do mnie nic nie chcial napisac.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/CwUYb5b

2 godziny temu, Billykidos napisał:

Dobra chłopie skasowałeś mi cały samochód zapłaciłeś aby 40$ mój kolega napisał zebys zapłacił 100$, to nie było celowe, ponieważ cofałem i mnie zarzuciło zapłaciłem ci tyle co ty mi wcześniej jak uderzyłeś.

nie masz na to zadnych dowodow, gracz katalizator ktorego podwozilem moze potwierdzic ze ledwo co cie drasnalem a ty odrazu chcesz stowe, dalem ci 40 a ty mnie zaczales taranowac. czekam na administracje bo widze ze ty nic nie rozumiesz

No to zaczynamy:

Dnia 24.02.2021 o 21:16, janzabawki napisał:

Jechalem na giełde zrobilem se drifta, drasnalem lekko auto gracza Billykidos

Giełda to nie pole manewrowe - nie wjeżdżamy driftem.

zaplacilem mu 40 a on zaczal wemnie wjezdzac tyłem

[...]

Gracz zaplacil mi tylko 40 dolarow

No to ty, czy on? Na ssach to przelew jest tylko z twojej strony.

Wjechal wemnie 3 lub 2 razy

Brak dowodów.

Gracz stoi przy boku twojego auta, a uszkodzenia widoczne sa z przodu i z tyłu, bok natomiast jest cały naprawiony - przynajmniej wskazuje na to stan drzwi.

Nie zażyczyłeś sobie żadnej zapłaty - tylko i wyłącznie oskarżeni.

Podsumowując - jeździmy ostrożnie, a jeśli coś się zdarzy - więcej ssów. Bardziej konkretne bądź robimy nagranie / powtórkę.

Odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.