Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Arturek*

zpwCygan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zpwCygan
Nick(i) oskarżonego(/ych): Arturek*
Powód skargi: Lekkomyślne podejmowanie decyzji
Data zdarzenia: 23:27
Dowody: Wszystko jest w logach dostalem muta za to ze gosc napisal do mnie chamie a ja sie zwrocilem do niego : Nie chamie chodzilo ze nie do mnie tak
Opis sytuacji: No co nie wiem o co chodzi nic zlego nie zrobilem temu panu cos sie pomylilo i wedlug mnie mute jest nie sluszne

• Haha 1
  • WOW! 1

Witam,

Ten zwrot nie był jedynym niecenzuralnym zwrotem za który otrzymałeś mute , mowa tutaj o słowach zaczynających się na literę h . Pamiętaj, że nawet jeżeli usuniesz pierwszą literę nie zmienia to nic.  

Napisałem ci również na serwerze, że nie otrzymałeś  kary za ubliżanie lecz za ogólny brak kultury.

Do powodu twojej kary była dopisana również prowokacja, którą w mojej ocenie było określenie "real s... dla ciebie,cdn"

W mojej ocenie kara jest słuszna , gdyż nie mogłem wystosować innej kary patrząc na historię twoich ostrzeżeń.

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.