Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem xanny

Kajzersky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ha3e4HF.png

M3o7SmR.png

Witam wszystkich czytelników! Z tej strony Starszy Reporter @Kajzersky z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam wywiad z Supporterem @xanny. Zapraszam serdecznie do zapoznania się z materiałem!

LKZ38Vt.png

K: @Kajzersky | x: @xanny

K: Witam, Starszy Reporter @Kajzersky z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
x: Witam, z tej strony Supporter @xanny. Z chęcią udzielę wywiadu!

K: Dobrze, w takim razie opowiedz nam coś o sobie.
x: Hej, nazywam się Kacper, mam 20 lat i aktualnie pracuję oraz uczę się w domowym zaciszu. Na serwerze niektórzy mogą mnie kojarzyć jako xanny.

K: Opowiesz nam coś o swoich zainteresowaniach?
x: Moimi zainteresowaniami są głównie służby mundurowe. Aktualnie zagłębiam się w wiedzę na temat Służby Celno-Skarbowej. Co do reszty moich zainteresowań, to z pewnością muzyka i w jakimś stopniu gry.

K: Jaki gatunek muzyczny jest Twoim ulubionym?
x: Nie mam konkretnego gatunku muzycznego, słucham wszystkiego.

K: Grasz w jakieś inne gry oprócz MTA? Jeżeli tak, to w jakie?
x: „League Of Legends”.

K: Czy posiadasz jakieś marzenia lub miejsce, które chciałbyś odwiedzić?
x: Aktualnie moim wymarzonym miejscem do zwiedzenia jest Japonia. Zawsze interesowała mnie kultura tego kraju, infrastruktura, a także ich technologia w życiu codziennym. Fakt zafascynowania zapoczątkowało anime, które utwierdziło mnie w przekonaniu, że krajobraz Japonii jest wspaniały i naprawdę godny ujrzenia. Poza fascynacją Japonią mam ochotę zwiedzić Stany Zjednoczone i objadać się śmieciowym jedzeniem. Oczywiście planuję, jak co roku, zawitać w góry w naszym pięknym kraju. Tak poza tymi miejscami, to moim marzeniem, które jest w zasięgu ręki, jest pójście na studia związane z ratownictwem medycznym i wyprowadzenie się z mojej wsi.

K: Dobrze, przejdźmy do naszego serwera. Od kiedy grasz i jak wyglądała Twoja historia od samego początku do dziś?
x: Zarejestrowany jestem od 2020 roku, lecz początkowo była to przygoda na chwilę, jak u większości osób przy nowo powstałych projektach. Poszedłem tylko po niskie UID konta. Po dłuższym czasie wróciłem na serwer i napisałem do frakcji San Andreas Police Department, dostając się do niej pod nickiem Zeldri. Niestety, nie zdałem tam egzaminu, co w efekcie skutkowało wydaleniem mnie z frakcji. Po tym fakcie odszedłem z serwera i przestałem grać w MTA. Następnie we wrześniu 2022 roku wróciłem i zaszyłem się na dłużej. W wakacje 2025 roku odszedłem z serwera na kilka miesięcy, rezygnując z wielu ważnych funkcji. W listopadzie wróciłem i tak jest do dzisiaj.

ZhgVhs2.png

K: Jaki jest Twój staż na serwerze oraz jaki posiadasz majątek?
x: Na ten moment 2608 godz. 04 min. Co do majątku, nie jestem w stanie określić, ile wynosi, ponieważ pojazdy na ID to specyficzny rynek.

K: Jeżeli już mowa o pojazdach, czy posiadasz jakieś, które chciałbyś szczególnie wyróżnić?
x: Posiadam, lecz nie mam takiego, który chciałbym wyszczególnić najbardziej. Każde jest dla mnie warte swojej uwagi.

K: Co zachęciło Cię, aby dołączyć w szeregi administracji serwera?
x: Wcześniejszy pobyt i atmosfera w administracji.

K: Czy masz jakąś ulubioną pracę dorywczą na serwerze? Jeżeli tak, to jaka to i dlaczego?
x: Nie mam takiej, ale gdybym miał wybierać, to bardzo spodobała mi się praca sezonowa ze względu na swoją unikatowość i system CO-OP.

K: Czy zmieniłbyś coś na serwerze ProjectRPG?
x: Gdybym miał taką możliwość, to rozbudowałbym bardziej frakcje serwerowe, z tego względu, że jestem graczem, który opiera swoją rozgrywkę na frakcjach. Niestety, według mnie frakcje na serwerze nie są tak rozbudowane, jak fun z gry dla zwykłego gracza, który zarabia na pracach dorywczych. Brakuje mi fajnych innowacji dla frakcji. Poza frakcjami, z chęcią zobaczyłbym jakieś nowe budynki, osiedla i dekoracje na mapie, bo jest dość pusto.

K: Co najbardziej Ci się podoba, a co najbardziej nie podoba na serwerze ProjectRPG?
x: Podoba mi się wszystko, z wyjątkiem tego, czego brakuje, a co wymieniłem wyżej.

K: Co motywuje Cię do ciągłej gry na serwerze ProjectRPG?
x: Aktualnie nie wiem, czy jest taka rzecz. Wiem, że po prostu czerpię przyjemność z gry na tym serwerze i to mogę nazwać swoją motywacją.

K: Dobrze, to by było na tyle. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
x: Tak, @jerry..

lrlCDye.png

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim, którzy poświęcili czas na zapoznanie się z tym wywiadem i zapraszam do zapoznania się z innymi materiałami Redakcji Prasowej Project News.

NFAS945.png

b3Mc4bA.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.