Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Moje urodziny na ProjectRPG

Bartosz-pl
 Udostępnij

Ankieta  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie mają być moje urodziny ?

• Impreza na G1
    • Środek Bazy ProjectFM
    • Gala Boksu
    • Gdzieś indziej ( dam ci propozycję )

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Zajmuję się organizowaniem takich urodzin, posiadam piękny teren, blisko gór, daleko od miasta, świeże powietrze, piękne oświetlenie,duży  telewizor.

-Możliwość rezerwacji miejsc parkingowych

-Możliwość wynajęcia pokoi noclegowych dla gości (ilość miejsc ograniczona) 

-Możliwość wynajęcia fotografa oraz DJ

-Na miejscu barek z alkoholem oraz przekąskami

Sala pomieści spokojnie 100 osób. 

Cena za taką imprezę zależy od dnia, godziny, ilości gości. 

Z racji na spore zainteresowanie proszę o jak najszybszy kontakt. Zostały ostatnie wolne terminy. 

Edytowane przez PanLufka

Projectowa społeczność już nigdy mnie bardziej nie zaskoczy 😆

Ale.. ciekawe jakby to wyglądało, gdyby ktoś ważniejszy, z wyższą rangą dodał taki temat, zrobił ankietę tak jak tutaj, gdzie można zorganizować dla siebie imprezę urodzinową, w jakiej lokalizacji na serwerze. Każdy ma prawo spędzić je w taki sposób jaki chce, czy to przed komputerem, czy też impreza w życiu realnym bądź obie imprezy bo i z tym można było się spotkać. Dla niektórych to normalny dzień w kalendarzu i nie obchodzą go jakoś poważniej. Ja np. z tej okazji kupuje cukierki do roboty, a w grze organizuje coś co wyobraźnia podpowie i w tym roku wystawiłem Cluba, za którego przepłaciłem dobre 15%.., kupiłem go za 200k. Nie znam się na handlu i poszła wtedy szybka decyzja (liczyłem wtedy silnik za 100%), stąd postanowiłem "stracić" jeszcze bardziej wystawiając go na licke z okazji urodzin.

Także @Bartosz-pl, wszystkiego dobrego w dniu twoich urodzin. Bartka znam z innego serwera, właśnie z PTS since 2009, grałem tam dopóki nie upadł. Urodzinki z tego co widzę ma dzisiaj również świeżo upieczony administrator Kacp3r, 100 lat 💯!

Edytowane przez DarXe
Stylistyczny błąd
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.