Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

wojtiTM
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: wojtiTM
Nick(i) oskarżonego(/ych): LastoAkaRudy
Powód skargi: Niekompetentne wykonywanie swoich obowiązków.
Data zdarzenia: 10.01.2026 godzina ~12:15
Dowody: https://imgur.com/a/Ccoftc7
Logi:

Spoiler

[2026-01-10 12:16:42] [Output] : << [39] LastoAkaRudy: z desynchro nic nie zrobimy, ale popatrze na niego
[2026-01-10 12:16:53] [Output] : >> [39] LastoAkaRudy: Jak desynchro, widać jak go teleportuje dalej
[2026-01-10 12:17:16] [Output] : << [39] LastoAkaRudy: desynchro czyli u niego jechal sobie normalnie droga, a u ciebie widac co sie
[2026-01-10 12:17:29] [Output] : << [39] LastoAkaRudy: mozesz to nazwac lagiem, wychodzi na to samo

Opis sytuacji: Jechałem prawidłowo swoim pasem, pewien gracz na służbie z powodu widocznych lagów uderzył mnie. Nie była to desynchronizacja tak jak pisze Administrator gdyż desynchronizacja występuje chwilowo, widać jak gracz na służbie jedzie dalej i w dalszym ciągu go teleportuje. Administrator twierdzi, że lagi i desynchronizacja jest tym samym co widać w logach i dalszej rozmowie na pm lecz nie ma sensu jej całej wstawiać (jeśli potrzeba oczywiście mogę). Oczywiście z "desynchronizacją" według administratora nic nie robimy na serwerze bo to nie nasza wina. Więc nasuwa mi się pytanie, czy jeśli ogarnę sobie wysoki ping, będę taranował graczy to nie poniosę za to konsekwencji? Bo dokładnie tak wyglądała ta sytuacja.

Edytowane przez wojtiTM
  • Haha 10

Witam,

Uczepiłeś się tego, że to był LAG a nie desynchro i nie do końca rozumiem po co, skoro napisałem Ci, że prowadzi to do tego samego - z Twojej perspektywy gracz wjechał Ci na czołówkę, natomiast z perspektywy tamtego gracza przejechał obok Ciebie bez żadnej szkody. Naprawdę będziesz dalej się kłócić i prowadzić dyskusje o pietruszkę? Dalej podtrzymuje swoje zdanie, za desynchro nie jestem w stanie ukarać gracza, jeśli by tak było, to wielu graczy by dostawało za to kary. Regulamin ustala administracja RCON, więc do niej kieruj swoje zażalenia. Gracz otrzymał ostrzeżenie, by ogarnął lagi, następnie zjechał na bazę frakcji i zszedł ze służby, więc z mojej strony wykonałem wszystko jak należy. Pozdrawiam gorąco w ten mroźny dzień.

• Super 4
  • Haha 1

No to w końcu dostał ostrzeżenie? Spytałem się czy gracz poniesie jakiekolwiek konsekwencje to napisałeś, że nic z tym nie zrobimy. Sprawdzając logi także nie widzę abyś nadał takowe ostrzeżenie, chyba że to był silent warn. Nie mniejsza można było napisać, że dostał ostrzeżenie i temat na tym by się skończył.

• Auć 1

Administrator wyjaśnił, że doszło do desynchronizacji i wina nie leżała po jego stronie. Od teraz członkowie administracji będą zwracać koszty naprawy w takim przypadku, a my jako administracja RCON będziemy finansować takie przypadki. Co do ostrzeżenia - to gracz je otrzymał o godzinie 12:20. Nie widzę nieprawidłowości w działaniach administratora. 

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.