Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na członka frakcji - Malcolm

Tuchol
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @Tuchol
Nick oskarżonego: @Malcolm
Powód:(Łamanie regulaminu z ppkt 
§1 Obowiązki pracownika > 10. Oraz §3 Aktualne zasady i ograniczenia > 9.3
Dowody:Poniźej
Opis sytuacji:Jak można zauważyć to taksówkarz Malcolm postanowił zignorować powyższe podpunkty w regulaminu stając na poboczu obserwując akcje która działa sie na rondzie zamiast być na Spawnie w SF gdyż w aktualnym momencie na serwerze było 3-4 taksówkarzy na 260 graczy 

§1 Obowiązki pracownika > 10. Priorytety pracy na służbie: Zgłoszenie z panelu -> Kursy poza postojem/panelem -> kursy na postoju.

§3 Aktualne zasady i ograniczenia > 9.3 Pracownicy prowadzący pojazd kategorii "Speed", w pierwszej kolejności muszą jechać na spawn sf, gdy na tym postoju są trzy jednostki Speed, kolejne pojazdy z tej kategorii mogą udać się na inny postój, z możliwością pominięcia kolejności.

image.png.0cea8b64b6c37674ef7f9cf942d657e2.pngimage.thumb.png.0d19dee4dcf29760d45e5a6ab7b2bd28.png

• Super 6
  • Haha 2
  • Lubię to! 1

Witam, a więc lecimy z tym.

Godzinę temu, Tuchol napisał:

Jak można zauważyć to taksówkarz Malcolm postanowił zignorować powyższe podpunkty w regulaminu stając na poboczu obserwując akcje która działa sie na rondzie zamiast być na Spawnie w SF gdyż w aktualnym momencie na serwerze było 3-4 taksówkarzy na 260 graczy 

Gdzie to zignorowałem kolego zatrzymałem się na chwilę a na serwerze było około 10-12 taksówkarzy w tym ja będący aktualnie TR

§1 Obowiązki pracownika > 10. Priorytety pracy na służbie: Zgłoszenie z panelu -> Kursy poza postojem/panelem -> kursy na postoju.

Dokładnie tak bardzo dobrze znam ten podpunkt i akurat wracałem z zgłoszenia z panelu

§3 Aktualne zasady i ograniczenia > 9.3 Pracownicy prowadzący pojazd kategorii "Speed", w pierwszej kolejności muszą jechać na spawn sf, gdy na tym postoju są trzy jednostki Speed, kolejne pojazdy z tej kategorii mogą udać się na inny postój, z możliwością pominięcia kolejności.

Oczywiście tak jest lecz tak jak wspomniałem byłem wyznaczony na TR czyli nie stoję na spawnie SF tylko krążę po LS/LV 

Pozdrawiam i nie mam sobie nic do zarzucenia siedziałem z wieloma osobami na kanale i mogą poświadczyć moją wersję. PS. Wykorzystujesz moje ss bo sam dowodów nie potrafisz zdobyć czy jak? xDD

• Haha 1

10 minut temu, Malcolm napisał:

Witam, a więc lecimy z tym.

Gdzie to zignorowałem kolego zatrzymałem się na chwilę a na serwerze było około 10-12 taksówkarzy w tym ja będący aktualnie TR

Dokładnie tak bardzo dobrze znam ten podpunkt i akurat wracałem z zgłoszenia z panelu

Oczywiście tak jest lecz tak jak wspomniałem byłem wyznaczony na TR czyli nie stoję na spawnie SF tylko krążę po LS/LV 

Pozdrawiam i nie mam sobie nic do zarzucenia siedziałem z wieloma osobami na kanale i mogą poświadczyć moją wersję. PS. Wykorzystujesz moje ss bo sam dowodów nie potrafisz zdobyć czy jak? xDD

Wyjaśnij mi prosze cie skrót TR oraz powiedz jaka ilość była na oko pojazdów Standardowych oraz SPEED

• Haha 2

Witam, tak jak pracownik opisał, był on wtedy aktywną Taxi Rotacyjną. Będąc taką taksówką musi on patrolować ulice San Andreas oraz przyjmować zgłoszenia głównie z LV - LS oraz okolic tych miast. 

Nie mam żadnych zastrzeżeń w tej kwestii. Pracownik nie złamał żadnego punktu regulaminu.

Skarga zostaje odrzucona.

• Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.