Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na LastoAkaRudy

bluefaceb4by
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na LastoAkaRudy

Login: whitenigga@gmail
Nick(i) oskarżonego(/ych):LastoAkaRudy
Powód skargi: Rażące naruszenie procedur administracyjnych, brak spójności decyzyjnej oraz bezzasadne zastosowanie sankcji
Data zdarzenia: 04.01.2026 godzina 22:50 chyba
Dowody: W momencie zakładania konta oraz zmiany nicku prowadziłem korespondencję z administratorem serwera, w której uzyskałem wyraźne instrukcje dotyczące zmiany nicku i kontynuowania gry. Uważam, że wszystkie wiadomości związane z tą korespondencją powinny być dostępne w logach administracyjnych serwera i mogą stanowić dowód potwierdzający moje twierdzenia
Opis sytuacji: 

Na moje konto nałożono 7-dniowy ban z powodem ‘rasistowskie treści’. Początkowo mój nick był ‘whitenigga@gmail’, który jest moim loginem założonym podczas tworzenia konta i którego nie można zmienić. Administracja wcześniej jednoznacznie poinformowała mnie, że w celu kontynuowania gry należy zmienić wyświetlany nick — co natychmiast uczyniłem, zmieniając go na ‘bluefaceb4by’.

Mimo tego administrator nakładający karę całkowicie pominął wcześniejsze ustalenia oraz fakt zastosowania się do nich. Decyzja ta nie wykazuje podstawowej analizy stanu faktycznego, jest sprzeczna z wcześniejszymi komunikatami administracji i wskazuje na rażący brak kompetencji w zakresie wykonywania obowiązków administracyjnych. Takie działanie podważa spójność procedur na serwerze i stanowi ewidentny przykład nieprofesjonalnego podejmowania decyzji administracyjnych.

Wnoszę o ponowne, rzetelne rozpatrzenie sprawy oraz cofnięcie nałożonej sankcji, gdyż obecna decyzja jest nieadekwatna, bezpodstawna i niezgodna z wcześniejszymi ustaleniami administracji

• Super 5
  • Haha 5
  • WOW! 1

Nie bez powodu otrzymałeś polecenie zmiany nicku - Twój nick był rasistowski. To, że to jest Twój login nie oznacza, że możesz spamować nim na czacie lokalnym i doskonale zdawałeś sobie z tego sprawę, bo niby dlaczego miałbyś dostać polecenie zmiany nicku, jesli ten nie łamałby regulaminu? Napisałeś go dokładnie 10x w ciągu 8 minut, więc nie można tu mówić o przypadku, czy niewinnym "trollu".

• Super 7
  • Haha 4

Napisano (edytowane)

Nie kwestionuję faktu, że otrzymałem polecenie zmiany nicku ani tego, że mój pierwotny login mógł naruszać regulamin. Chciałbym jednak doprecyzować okoliczności sytuacji. Wysyłałem ten login na czacie na prośbę innych graczy, którzy informowali mnie, że w ten sposób przekażą mi środki. Moim celem nie było prowokowanie, trollowanie ani rozpowszechnianie treści o charakterze rasistowskim, lecz przekazanie danych kontaktowych.

Z perspektywy czasu rozumiem, że było to działanie nieprawidłowe i mogło zostać odebrane jako spam. Po otrzymaniu wyraźnego polecenia administracji niezwłocznie zmieniłem nick i zaprzestałem dalszego używania loginu. W pełni podporządkowałem się zaleceniom administracji.

Podtrzymuję jednak stanowisko, że zastosowana kara 7-dniowego bana jest nieproporcjonalna do zaistniałej sytuacji, zwłaszcza biorąc pod uwagę brak złej woli, jednorazowy charakter zdarzenia oraz moją pełną współpracę po interwencji administracji. Wnoszę o ponowne rozpatrzenie sprawy z uwzględnieniem tych okoliczności

Uważam, że administrator świadomie i złośliwie nałożył na mnie 7-dniowy ban. Wykorzystał moją nieuwagę jako nowego gracza oraz fakt, że mój login jest niezmienny, aby ukarać mnie w sposób nieproporcjonalny i nadmiernie rygorystyczny. Decyzja nie wynikała z rzetelnej analizy sytuacji ani z chęci zapewnienia porządku na serwerze, lecz z wyraźnej złośliwości wobec gracza, który stosował się do wcześniejszych instrukcji administracji. Uważam, że takie działanie jest rażąco nieprofesjonalne i stanowi nadużycie uprawnień

Edytowane przez bluefaceb4by
.
  • Super 2
  • Haha 6
  • WOW! 1

Kara została nadana słusznie i daruj sobie te AI, nieprzyjemnie się to czyta. W szczególności kiedy widzę, że raz piszesz w ten sposób:

Spoiler

2026-01-04 22:44:40 bluefaceb4by LOCAL tak chlopaki muj login to whitenigga@gmail morzecie mi pieniodze przelac

A potem malujesz taką skargę, nie wiem co to ma na celu.

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.