Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Temat wątku: Skarga na strogonoff oskarżony przez Mornizon

Mornizon

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:  strogonoff
Data zdarzenia: 24.02.2021
Opis zdarzenia:  Zatrzymał mnie Exovariusz ( SAPD ) do kontroli zatrzymałem sie zrobiłem wszystko zgodnie z  zasadami/prawem panującym na serwerze, i zaszła pomyłka od strony Tajsona dał mi dzień wczesniej jaila 240min i wpis Ucieczka przed PD i nie dopisał ucieczka/areszt przez co exovariusz od razu wiozl mnie  do jaila ale później napisalem reporta i  dogadalismy sie tak ze puszcza mnie wolno a ja pisze skarge na tajsona napisałem skarge na Tajsona  czekam na rozpatrzenie. Dodam że cała akcja gdzie nie było ucieczki przed Sapd a nastąpiła pomyłka przez tajsona  toczyła się dzisiaj przez co moje auto trafiło do Parkingu Policyjnego o mandacie 2000$ za ucieczke przed Sapd ( dodam że zadnej ucieczki nie było ! ) 
Dowody:  Screanshoty logów z SAPD oraz mirkiem_mefedronem  oraz screenshot z akcji ( Nie mam screenshotow z udzialem strogonoffa bo wtedy mnie sapd wiozło do jaila. ss z gryhttps://imgur.com/a/RsFYXKH?third_party=1#_=_  logi 

https://imgur.com/gallery/pCjvUrW

Ps: Oczekuje na zwrot 2000$ za niesłuszne oddanie auta na PP za pościg którego nie było, Nick funkcjonariusza Policji Exovariusz nick Suportera mirek_mefedron obie osoby wiedzą wszystko na ten temat i wrazie czego myślę że moga potwierdzic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.