Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Martin*

ShifT*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: ShifT*
Nick(i) oskarżonego(/ych): Martin*
Powód skargi: Kara wyciszenia za prowokacje haha
Data zdarzenia: 04.01.2026
Dowody: Wszystko jest w logach 
Opis sytuacji: Jechalem sobie na gielde i mając letnie opony troszke mnie zniosło i uderzyłem niechcacy w innego gracza. Chciałem mu od razu zaplacic , lecz pierw wiadomość od gracza (...) te 3 kropki tez mnie sprowokowały więc napisalem nie becz dzieciaku. Skoro tego Pana co dal mi karę wyciszenia to jest prowokacja to proszę również o karę wyciszenia dla drugiego gracza bo gdyby nic nie napisal bym przelal pieniazki i by nic nie bylo. Dla mnie to jest też prowokacja. Skoro za nie becz dzieciaku dostaje karę wyciszenia to jest już smieszne, zjedz snickersa i wyjdz na dwór dotknij trawy teraz akurat śniegu szanowny Martin*. Lub daj karę wyciszenia 2 graczom sprawiedliwie. Bo widzę rączka rączkę myje 😉

• Haha 8

Kara została nadana prawidłowo i odpowiednio wyskalowana. Patrząc po Twojej wypowiedzi, to nawet tutaj nie potrafisz zachować kultury. Pozostała treść skargi jest tak irracjonalna, że nie mam zamiaru się do tego odnosić. 

• Super 1

Decyzje o karze podejmuje członek administracji, a nie gracz. W żadnym wypadku napisanie trzech kropek nie jest prowokacją. W kwestii prawidłowego wyskalowania kary, to tutaj wystąpiła lekka pomyłka w poprzednich karach, dlatego Twoją karę zwiększam z 12 godzin do 5 dni w celu naprawy skali. 

• Super 3
  • Haha 2
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.