Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

WiolaWiniewska
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: balon
Nick(i) oskarżonego(/ych): ponpol
Powód skargi: branie dowodów z "czapki"
Data zdarzenia: 03.01.2026
Dowody: logi
Opis sytuacji: Witam dostałem prawko za "Celowy taran", zgłosił mnie gracz AdikoD, który prowadził live na youtube. Reporta przyjął ponpol i po około 30minutach zostaje zabrane mi prawo jazdy. Oglądając live dostrzegłem, że nikt nie skierował ponpola na transmisje live, ani nie podesłał żadnych dowodów. Jestem pewien, że ponpol kojarzył te osoby i sam wszedł w ich live tylko po to, aby znaleźć dowód na zaistniałą sytuację. Uważam, że skoro poszkodowany nie podesłał żadnego dowodu ani nie skierował na transmisje to nie powinien samemu szukać dowodów na siłę. 

• Haha 2

Witam 

1. Dostałem kilka różnych reportów na ciebie w tej sprawie dlatego zareagowałem i po zebraniu własnoręcznie dowodów ukarałem cię odpowiednio
2.

Cytat

dostrzegłem, że nikt nie skierował ponpola na transmisje live, ani nie podesłał żadnych dowodów.

skoro jeśli na transmisji nie zostało  uwiecznione jak osoba zgłasza to znaczy że to nie ta osoba zgłosiła 
3.

Cytat

Jestem pewien, że ponpol kojarzył te osoby i sam wszedł w ich live tylko po to, aby znaleźć dowód na zaistniałą sytuację.

Szczerze pierwszy raz o tych osobach słyszałem ale jeśli czysto hipotetycznie bym ich znał to nie zmienia faktu że  specjalnie staranowałeś graczy a ktoś inny to zgłosił 
4.

Cytat

Uważam, że skoro poszkodowany nie podesłał żadnego dowodu ani nie skierował na transmisje to nie powinien samemu szukać dowodów na siłę. 

Osoba zgłaszająca wysłała mi przekierowanie do transmisji z której wyciągnąłem klipa i na tej podstawie zostały wyciągnięte konsekwencje

Nie mam nic więcej do dodania.

7 minut temu, ponpol napisał:

1. Dostałem kilka różnych reportów na ciebie w tej sprawie dlatego zareagowałem i po zebraniu własnoręcznie dowodów ukarałem cię odpowiednio

Zebranie własnoręcznie dowodów byłoby, gdybyś specował mnie przez jakiś czas po zgłoszeniu, a tego nie zrobiłeś.

11 minut temu, ponpol napisał:

2. skoro jeśli na transmisji nie zostało  uwiecznione jak osoba zgłasza to znaczy że to nie ta osoba zgłosiła 

Co do tego punktu, to nie mam nic więcej do dodania.obraz_2026-01-03_012956496.thumb.png.12c133cc5457d6e860f6f49e980eeb1f.png

14 minut temu, ponpol napisał:

3.

Szczerze pierwszy raz o tych osobach słyszałem ale jeśli czysto hipotetycznie bym ich znał to nie zmienia faktu że  specjalnie staranowałeś graczy a ktoś inny to zgłosił 

Owszem ktoś to zgłosił, lecz nie miał dowodu. W tym przypadku powinieneś zostawić tę sytuację z odpowiedzią: nie wystarczające dowody.

24 minuty temu, ponpol napisał:

4.
Osoba zgłaszająca wysłała mi przekierowanie do transmisji z której wyciągnąłem klipa i na tej podstawie zostały wyciągnięte konsekwencje
Nie mam nic więcej do dodania.

Oglądając większość transmisji tej osoby nigdzie nie widać, że osoba zgłaszająca mnie odesłała cię do live'a. Od czasu zgłoszenia mnie do momentu nadania mojej kary zgłaszający nie odesłał Cię do transmisji. Postaram się zapisać część tej transmisji od momentu zgłoszenia mnie do momentu nadania kary, aby inni mieli wgląd. Proszę o przeanalizowanie logów ponpola i znalezienie momentu, w którym zgłaszający wysyła mu link do transmisji. 

30 minut temu, ponpol napisał:

Witam 

4.

To w końcu dowody zebrałeś własnoręcznie czy zostały ci one nadesłane? Z tego co widzę gubisz się w tym co piszesz, jak już masz kłamać to ustaw sobie chociaż jedną spójną wersję, bo coś ci to nie wychodzi.

• Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.