Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Kacp3r

Elsone
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Elsone
Nick(i) oskarżonego(/ych): Kacp3r
Powód skargi: Zbyt dotkliwa kara.
Data zdarzenia: 22:50
Dowody: Logi
Opis sytuacji: Napisałem przez przypadek ogłoszenie na /g i momentalnie się zorientowałem i przeprosiłem za napisanie tam ogłoszenia po czym napisałem je na /og natomiast moderator Kacp3r nadał mi karę aż 3h wyciszenia bez żadnego ostrzeżenia gdzie wcześniej widziałem, że takie osoby dostają po 30min (mogę się mylić), nie miałem kary wyciszenia dodatkowo na Liście kar widziałem, że kary 3h wyciszenia dostają osoby za BK na czacie dlatego uważam, że moderator w moim przypadku dał mi zbyt dotkliwą karę patrząc na to, że mam pod tym kątem czystą kartę.

Edytowane przez Elsone
  • Super 1

Hej,

Miałeś warna nadanego z tym samym powodem, stąd kara, gdybyś zapoznał się z regulaminem działu apelacji, twoja apelacja, którą napisałeś była by jak najbardziej przyjęta, natomiast z racji na złamanie punktu musiałem postąpić zgodnie z regulaminem. 30 minut kary to rzadko używana skala, więc według własnego uznania nadałem 3h.

• Super 1
  • Haha 2

Gdybyś zapoznał się z regulaminem działu apelacji i napisał poprawnie apelację, to została by kara zdjęta, natomiast nieznajomość regulaminu doprowadziła Cię do błędu.

Kara jest prawidłowo nadana.

Napisano (edytowane)

Po pierwsze Ty widziałeś wgl że przeprosiłem czy od razu leciałeś z mutem? Po drugie napisałem poprawną apelację zaraz jak usunąłeś pierwszą, dwa nie miałem się jak z Tobą skontaktować w celu wyjaśnienia bo nie mogłem pisać na forum tak jak twierdziłeś bo masz zablokowaną taką opcję, z serwera wyszedłeś jak odrzuciłeś apelację. A po trzecie to czy była sprawiedliwie nadana to już RCON oceni bo sam napisałeś że "według własnego uznania nadałem 3h". Wystarczyło trochę ludzkiego zachowania z twojej strony i bym nawet rozumiał karę jakbym olał to, że napisałem na /g, ale nie olałem tylko od razu się zreflektowałem przeprosinami  by nie dostać warna albo kary.

Edytowane przez Elsone

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.