Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Lieutenant Blahwe_z

Kajzersky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

tDNuhSa.png

M3o7SmR.png

Witam wszystkich czytelników! Z tej strony Starszy Reporter @Kajzersky z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam wywiad z Lieutenant @Blahwe_z z frakcji San Andreas Fire Department. Zapraszam serdecznie do zapoznania się z materiałem!

vgC1HDp.png

K: @Kajzersky | B: @Blahwe_z

K: Witam, Starszy Reporter @Kajzersky z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
B: Witam, z przyjemnością!

K: W takim razie, może opowiedziałbyś nam coś o sobie?
B: Mam na imię Kuba i pochodzę z Poznania. Mam 20 lat, a z wykształcenia jestem logistykiem i obecnie studiuję na tym kierunku. Moimi zainteresowaniami są słuchanie muzyki, granie i krótkofalarstwo, do którego staram się zdobyć uprawnienia od początku nowego roku. Osoby z serwera mogą mnie znać z frakcji albo z codziennego życia na serwerze.

K: Grasz w jakieś inne gry oprócz MTA? Jeżeli tak, to w jakie?
B: Tak, gram w gry typu Satisfactory, Minecraft (ostatnio najczęściej na modach), Counter-Strike 2 i Warframe. Ostatnio zacząłem też grać w gry takie jak Hearthstone, Overwatch 2 oraz czasami w Grand Theft Auto V.

K: Polecasz nam swój aktualny kierunek, na którym się uczysz? Może opowiesz nam o nim coś więcej? Na czym on dokładnie polega?
B: Moim zdaniem to zależy od osoby, ponieważ nie jest to kierunek dla każdego, tak samo jak np. praca lekarza lub strażaka. Jako logistyk można się zajmować wieloma rzeczami, takimi jak spedycja, transport, magazynowanie i mieć w czymś specjalizację, taką jak np. przewóz rzeczy ponadgabarytowych (wykraczających ponad wymiary naczepy), rzeczy niebezpiecznych (np. ADR w transporcie drogowym) lub inne podobne rzeczy. Osobiście bardzo podoba mi się ten kierunek, gdyż trzeba dobrze pomyśleć, jak zmieścić dany ładunek. Uważam, że ten kierunek jest interesujący.

K: Opowiesz nam, jakie funkcje pełnisz we frakcji San Andreas Fire Department?
B: W San Andreas Fire Department jestem od września 2024 roku. Obecnie jestem na stopniu Lieutenant i pełnię rolę Szkoleniowca. Moimi codziennymi zadaniami we frakcji są wyjazdy na zdarzenia typu plamy, kłody, ule, kończąc na pożarach oraz wypadkach. Jako Szkoleniowiec, moim zadaniem jest szkolenie nowych osób na stopniu Fire Cadet, przygotowywanie ich do egzaminu oraz do pełnoprawnych obowiązków we frakcji.

K: Jak wyglądała Twoja przygoda z frakcją San Andreas Fire Department od początku aż do dzisiaj?
B: Trudno to opisać, bo akademię zacząłem we wrześniu 2024 roku. Z uwagi na to, że miałem już wcześniejsze doświadczenie z tego typu zadaniami, nie sprawiła mi ona problemów. Po zostaniu pełnoprawnym członkiem frakcji starałem się jak najszybciej awansować, zdobywać uprawnienia oraz nowe możliwości, takie jak np. bycie Szkoleniowcem. Aktualnie znajduję się na stopniu Lieutenant, który jest prawie najwyższym stopniem pracowniczym możliwym do zdobycia.

K: Ile czasu tygodniowo poświęcasz na frakcję, a ile poza służbą?
B: To zależy. Poświęcam na to na pewno kilka godzin, aby wyrobić normę, czasami trochę więcej. Poza służbą też trochę siedzę, aby wyluzować się od ciągłej rozgrywki.

K: Jak zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG?
B: Moja przygoda na serwerze zaczęła się w styczniu 2024 roku. Po pewnym czasie dołączyłem też do biznesu Project News, w którym osiągnąłem, jak na dzisiejsze czasy, rangę Starszego Dziennikarza i byłem w nim do ostatnich kilku dni. Będąc w Project News, po pewnym czasie dołączyłem także do frakcji San Andreas Police Department, w której spędziłem dwa miesiące. We wrześniu nastąpiła zmiana na San Andreas Fire Department, gdzie jestem do dziś.

K: Jaki jest Twój staż na serwerze oraz jaki posiadasz majątek?
B: Mój staż na serwerze nie jest jakoś duży. Posiadam około 1100 godzin przegranych na samym serwerze, a mój majątek składa się z pojazdów, takich jak Bullet, Sandking oraz Cheetah, który jest wart około 2 milionów.

K: Jaka jest Twoja ulubiona praca dorywcza na serwerze i dlaczego?
B: Nie mam określonej pracy dorywczej. Pewnie, gdybym chciał sobie dorobić, to byłby to przewóz kontenerów, a jak luźniejsza praca, to kutry albo rybak.

K: Jak nie San Andreas Fire Department, to co?
B: Zastanawiałem się nad SAPD, ale również innymi frakcjami, takimi jak SARA oraz SAMD.

K: Czy chciałbyś w przyszłości wstąpić w szeregi administracji serwera?
B: Nie mogę temu zaprzeczyć ani powiedzieć tak. Aktualnie jestem na studiach, gdzie ciężko mi z czasem, więc wyrabianie dodatkowej normy byłoby pewnie problemem dla mnie, ale nie zaprzeczam też, ponieważ lubię pomagać osobom na serwerze.

K: Co motywuje Cię do ciągłej gry na serwerze ProjectRRG?
B: Najprawdopodobniej frakcja oraz osoby w niej i poza nią.

K: Dobrze, to by było na tyle. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
B: Chciałbym pozdrowić całą frakcję San Andreas Fire Department.

rVBNoJe.gif

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim, którzy poświęcili czas na zapoznanie się z tym wywiadem i zapraszam do zapoznania się z innymi materiałami Redakcji Prasowej Project News.

53k6Wl8.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

b3Mc4bA.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.