Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

KlakierSzary
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MaciekProDrifter
Nick(i) oskarżonego(/ych): huh
Powód skargi: Nadużywanie rangi, czytanie pmek graczy mimowolnie oraz nadawanie z nich kar
Data zdarzenia: 29.12.2025r
Dowody: https://imgur.com/a/pbTlsri
Opis sytuacji: Koło godziny 23:40 zacząłem pisać do ludzi z administracji słowa "Hej, pięknie dzisiaj wyglądasz, dasz 1k nie oddam?"
Nie jest to pierwszy raz kiedy tak piszę, nigdy nikt się o to nie przyczepił, aczkolwiek dzisiaj na serwerze był huh, po napisaniu do niego, dostałem informację zwrotną którą uważam za upomnienie słowne w postaci:
"Nie żebraj sam zarób, to(...), napisałem mu " gdzie się podziali ci supporterzy z dawnych lat, którzy dawali i nie gadali, i nie mędrkowali" Me słowa jak widać zabolały supportera, gdyż mimo że dostałem już od niego upomnienie, nadał mi warna abym nie żebrał, gdy zapytałem go o to, to przyznał się dosłownie do czytania moich pmek z innymi supporterami, uważam to za nieśmieszny żart, oczekuję że supporter w końcu zostanie ukarany należycie za swe czyny, gdyż jak widać, nie uczy się on na błędach.
Dodam również iż supporter chciał mnie celowo wprowadzić w błąd twierdząc iż był na mnie report o żebranie, aczkolwiek napisałem tylko do osób które mają rangę administracyjną i były na duty, więc nie uważam że którykolwiek z nich napisałby reporta, mogąc mnie ukarać.

Na sam koniec pragnę dodać iż na tej skardze zaprzestaję swoje wypowiadanie się w tym wątku, gdyż nie widzę sensu tracić czas na przepychanki słowne z supporterem.

• Super 5

Uszanowanie.

Co do zarzucanych mi czynów:

Otrzymałem od Ciebie wiadomość prywatną z prośbą o wysłanie 1k - oczywiście odpisałem, abyś zaprzestał zebrać i poszedł do pracy. Napisałeś w kolejnej wiadomości w skrócie, że supporterzy z dawnych lat dawali i nie gadali - uznałem to za ponowną próbę wyżebrania pieniędzy. 

Co do zarzutu czytania pmek z innymi suporterami i zasłanianie się reportem w tej kwestii - co do reporta to był głupi blef z mojej strony, który faktycznie nie powinien mieć miejsca, a co do czytania pmek z innymi to odpaliłem je sam i tylko po to by zobaczyć, czy zrobiłeś to masowo czy tylko do mnie (totalnie nie mam pojęcia skąd przyszedł Ci taki pomysł, że czytałem pmki z innymi) - zobaczyłem, że wysłałeś tę samą wiadomość do kilkunastu osób (nieistotne czy był to członek administracji czy gracz, bo administrator to też gracz), choć wcale nie musiałem tego sprawdzać by nadać warna bo jak napisałem nieco wcześniej to późniejszą wiadomość (po upomnieniu) uznałem za kolejną próbę wyżebrania pieniędzy (na tle nacisku, że "kiedyś supporterzy by dali"), ale po prostu wolałem się upewnić i nie wykorzystywałem tego w swoich prywatnych celach i nie miałem złych intencji sprawdzając ów wiadomości.

Co do tego, że nie jest to pierwszy raz kiedy tak piszesz do ludzi na pw i nigdy nikt się o to nie przyczepił to nie zmienia faktu, że wciąż jest to żebranie, a brak reakcji innych nie legalizuje tego zachowania.

Również nie będę się więcej wypowiadać w tej sprawie, poczekam na decyzję Adm. RCON, a co do zaczepki o ukaranie mnie za moje czyny bo "nie uczę się na błędach" to nie zamierzam tego komentować.

Szczęśliwego nowego roku.

Edytowane przez huh
  • Super 7
  • Haha 6
  • Nie lubię tego 1
  • WOW! 1

Supporter po to ma dostęp do logów, by był w stanie weryfikować przewinienia graczy - i tutaj w ten sposób zostało to użyte (skala przewinienia), nie dopatruje się nieścisłości jeżeli chodzi o zachowanie Supportera.

• Super 4
  • Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.