Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

bialyja
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: bialyja
Nick(i) oskarżonego(/ych): Barson.bec
Powód skargi: Niesprawiedliwe potraktowanie i brak przeprosin
Data zdarzenia: 28.12.2025
Dowody: https://imgur.com/a/kolecoszust-kKfpjrV
Opis sytuacji: Gracz który wysiadł z pojazdu na derbach wbrew regulaminowi obrócił pojazd i wsiadł z powrotem do pojazdu po czym mnie zrzucił. Straciłem przez to możliwość wygranej pieniędzy które mi się po prostu należą. Gdyby nie incydent kolcowy to brałbym udział w finale! Administrator mnie nawet nie przeprosił tylko olał. Poczułem się po tej sytuacji bardzo źle bo mam problemy z oddychaniem ze względu na astmę i mogła mi się stać krzywda. Wymagam od administratora przeprosin i ewentualnego wypłacenia odszkodowania za poniesione straty w wysokości 50.000$ (minimalnie 7.000$ bo za tyle były derby)

• Haha 25
  • WOW! 3

Hej, cieszę się że ta skarga pojawiła się, bo to tylko pokazuje Twoją hipokryzję i szukania pretekstu na siłę żeby tylko napisać skargę, nie wspominając o wysokim mniemaniu o sobie.

W swoim zachowaniu nie widzę żadnej winy. Gracz który oszukał ostatecznie nie wygrał całego eventu, a jego gaża przypadła drugiej osobie która pozostała nadal w grze. Na Twoim nagraniu doskonale widać, jak pomimo bycia świadkiem całego zdarzenia i oszustwa jednego z graczy, Ty postanowiłeś wdać się z nim w przepychankę na arenie zamiast pozostawić ocene całej sytuacji Mnie oraz reszcie administracji, która czuwała nad przebiegiem całego eventu. Pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie w tej całej sytuacji.
Podoba mi się narracja, którą z góry narzucasz, że jest to Moja wina i mam Ci wypłacić odszkodowanie (które o zgrozo cały czas się zmienia) oraz przeprosić Cię za całe zdarzenie. Zasłanianie się chorobą (która równie dobrze może być wymyślona, nie wiem, nie mnie to oceniać bo nie miałem okazji Cię poznać) jest co najmniej śmieszne. Równie dobrze ja mogę teraz stwierdzić, że Twoja skarga wywołała u mnie depresję i smutne myśli, ale czy to coś zmieni? Oczywiście że nie, bo największym poszkodowanym w swoim mniemaniu jesteś właśnie Ty.
Nagroda została już wydana zwycięzcy, a Ciebie zachęcam do uczestnictwa w innych eventach organizowanych przez administrację.

Nagranie z mojej perspektywy mogę podesłać osobie która będzie zajmowała się niniejszą skargą. 

• Super 18
  • Lubię to! 1

To nie jest hipokryzja tylko walka z nieuczciwym rozstrzygnięciem eventu. O hipokryzji możemy mówić w momencie gdy ktoś zrobi coś źle, ale nie widzi problemu w swoim zachowaniu a wymaga poprawnego zachowania od drugiej osoby. Z tego co mi wiadomo ja nigdy derbów nie organizowałem. Nie szukam na siłę pretekstu do napisania skargi tylko korzystam z tego udogodnienia w którym gracz może zgłosić administratora gdy uważa, że został nieuczciwie potraktowany. Wspomnienie o wysokim mniemaniu również jest nie na miejscu ze względu na to, że po prostu domagam się przeprosin za nieuczciwe potraktowanie. Nigdzie nie mówię, że jestem ponad kimś innym. Jeśli wywołałem u ciebie depresje to przepraszam i zalecam udanie się do psychologa. Teraz tylko próbujesz mnie oczernić wykorzystując swój status na serwerze wypowiadając się negatywnie na temat mojej osoby. Obelgi które wymieniłeś nie mają żadnego związku ze skargą. 

• Haha 9
  • WOW! 1

Absolutnie nie neguje możliwości napisania skargi czy to na Mnie, czy na kogoś innego z administracji, jeżeli jednak nie potrafisz przyjąć konstruktywnego zdania na temat danego zdarzenia, bo nie zgadzasz się z czyjąś opinią i dodatkowo narzucasz jeszcze swoje wysokie oczekiwania, to nie spodziewaj się innej reakcji i klepania po plecach. Każdy broni swojej racji, czyż nie?
Przedstawiłem Ci wszystkie argumenty w prywatnej wiadomości na serwerze, jeszcze przed napisaniem tej skargi, Ty nie potrafiłeś tego przyjąć i dlatego postanowiłeś napisać tę skargę. To świadczy właśnie o hipokryzji, którą próbowałeś wypunktować w drugim zdaniu powyższej odpowiedzi. Przeczysz sam sobie w tym momencie.
Raz jeszcze pragnę zaznaczyć, że pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie, że postanowiłeś wdać się w przepychankę na arenie. Gdybyś tylko odjechał i dał nam czas na odpowiednią reakcje, gdzie m.in. było analizowane nagranie, nie musielibyśmy się tutaj spotykać i marnować Nasz czas. 
W tym momencie również oczerniasz i Mnie, zarzucając mi, że wykorzystuję rangę i próbuję się nad Tobą wywyższać. Otóż nie. To, że mam "kolor", wcale nie znaczy, że Ja rownież nie jestem zwykłym graczem który uczestniczy w rozgrywce na serwerze. Kolor tutaj niczego nie zmienia, dodaje mi to natomiast szereg dodatkowych obowiązków.

Myślę, że dalsze odpowiedzi z Mojej strony, nie będą już potrzebne, bo i tak do niczego nie doprowadzą. Niemniej jednak, jeżeli pojawią się kolejne argumenty do których warto się będzie odnieść, taka odpowiedź się pojawi. Na ten moment, werdykt, co do słuszności skargi, pozostawiam Administracji RCON.

• Super 9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.