Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Aron2077 - oskarżony przez Stanny.sc

Stanny.sc
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia: 27.12.2025 okolo godziny 21
Opis zdarzenia: Miałem auto mojej dziewczyny zostawione na domku kolegi, kolega sprzedał domek a wszystkie auta z domku trafiły za 300$ na pp. Z tego co sie doinformowałem to prośba gracza była aby te auta dać na PRZECHO bo domek kupił chwile temu od gracza. Mojej dziewczyny 1 auto trafiło na pp, 2 auta kolegi. Razem daje to sume 900$ które jesteśmy na minus. Z moich obserwacji wczesniejsze takie akcje przewaznie konczyły sie autami na przecho! BO GRACZ NIE ZDAZYL AUT ZABRAC. Domek został sprzedany nie zwolniony.
Dowody: 

mta-screen_2025-12-27_22-09-46.png

• Super 1
  • Haha 2

Witam, Starszy Specjalista Aron2077 z SA Road Assistance! *kłania się*

Dostałem wezwanie /112 od gracza aby zabrać pojazdy z jego posesji ponieważ niebyły one jego.
Masz rację, pojazdy z posiadłości wywożone są na Przechowywalnię gdy: 
- Pojazd stojący na nieopłaconym domku - Do przechowywalni. A jeśli ktoś wysyła /112 że ktoś mu zaparkował pojazdy lub kupił domek i na podjeździe stoją obce mu pojazdy, to wtedy są zabierane na parking policyjny. 
- Pojazd stojący na posesji prywatnej - 300$. 

Spoiler

.........thumb.png.46860e85a0c28203aa71d1bdf47c6389.png.....thumb.png.7d43d718d6c2c823e67ba1c4f85587b0.png..........thumb.png.1940de8b07306e727aeb4879c988a4d9.png......thumb.png.2df2cffb3823a71fbcdf4e00d50910d1.png

Tyle ode mnie. Miłego wieczorku.

• Super 2

Witam, myślę że nasz pracownik wyjaśnił tutaj wszystko, jedyna kwestia jaką dodam od siebie to, że jeżeli właściciel posiadłości poprosi o zwiezienia pojazdów na przechowywalnie to zostanie to policzone jako:  Transport pojazdu w miejsce docelowe - 500$

Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.