Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

EndriuK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: EndriuK
Nick(i) oskarżonego(/ych): teez.fg
Powód skargi: Brak sprawdzenia skargi w odpowiednim wyznaczonym terminie + niekompetentne prowadzenie skargi na niekorzyść gracza.
Data zdarzenia: 27.12.2025
Dowody: 

Opis sytuacji: Pożyczyłem dla kolegi gotówkę, został wyznaczony czas do 22 grudnia, administrator odpowiedział na skargę dopiero 27 grudnia, po czym od razu zbanował mojego znajomego bez zapytania, czy potrzebuje dodatkowego czasu, moim zdaniem jest to działanie na moją niekorzyść inni zostają zapytani od razu po upłynięciu czasu, jak wygląda sytuacja, nawet jak mają już przedłużony czas i otrzymują dodatkowe dni, administrator nie dość, że spóźniony, to nawet nie zaproponował przedłużenia terminu, co działa tylko na moją niekorzyść, abym zobaczył gotówkę, pozdrawiam.

• Super 5
  • Haha 7
  • WOW! 6

Zgadza się, gracz miał termin do dnia 22.12 23:59, co nie jest jednoznaczne z tym, że w tym samym momencie sprawdzę skargę. Mamy okres świąteczny. Gracz Resh22 miał dodatkowe 4 dni na spłatę lub poinformowanie mnie i Ciebie w skardze o tym, że nie wyrobi się ze spłatą i potrzebny jest mu dodatkowy czas. Postąpiłem w tym przypadku tak, jak w każdym innym. Nie rozwiązałem tej skargi celowo na Twoją niekorzyść. 

• Super 8
  • Haha 1
  • Lubię to! 1

19 minut temu, teez.fg napisał:

Zgadza się, gracz miał termin do dnia 22.12 23:59, co nie jest jednoznaczne z tym, że w tym samym momencie sprawdzę skargę. Mamy okres świąteczny. Gracz Resh22 miał dodatkowe 4 dni na spłatę lub poinformowanie mnie i Ciebie w skardze o tym, że nie wyrobi się ze spłatą i potrzebny jest mu dodatkowy czas. Postąpiłem w tym przypadku tak, jak w każdym innym. Nie rozwiązałem tej skargi celowo na Twoją niekorzyść. 

Nie rozumiem, czemu wysyłanie gracza na bana w tym przypadku jest sensowne, zamiast zapytać go, czy ma chęć oddania/wydłużenia terminu, skoro i tak napisze od razu apelacje i przez to ma mniej ewentualnego czasu na zarobek +, dokładasz sam sobie robotę. „Gracz Resh22 miał dodatkowe 4 dni na spłatę lub poinformowanie mnie i Ciebie w skardze o tym, że nie wyrobi się ze spłatą i potrzebny jest mu dodatkowy czas.” : „Mamy okres świąteczny.” więc może nie miał czasu na wejście i poinformowanie, że potrzebuje dodatkowego czasu, więc mogłeś dobrze sam zadać dla gracza pytanie w skardze, tak jak robią to inni administratorzy rozpatrujący podobne skargi.

• Super 1
  • Haha 3
  • WOW! 1

Nie mam obowiązku pytania gracza czy potrzebuje więcej czasu na spłatę. To w jego interesie jest spłata należności i napisanie o ewentualną możliwość przedłużenia. Skoro nic nie napisał to jest to równoznaczne z karą. To jest dział skarg, nie apelacji, w dziale skarg nie ma żadnego wymogu czasowego. Termin 22.12 był terminem dla gracza, aby spłacić pożyczkę, nie dla mnie aby ją rozpatrzyć. 

19 godzin temu, EndriuK napisał:

skoro i tak napisze od razu apelacje i przez to ma mniej ewentualnego czasu na zarobek +

Nie mam żadnej pewności, że napiszę apelację. To jest standardowa procedura, która wykonuje każdy administrator rozpatrując tego typu skargi. Mówisz o tym, że może gracz nie miał czasu wejścia i poinformowania, ale jakoś na serwerze przebywać ma czas?  Tak jak pisałem, to jest w jego interesie, aby nie otrzymać kary i pilnować regulaminu.

• Super 7
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.