Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

NoWash
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: WezmeKredyt.
Nick(i) oskarżonego(/ych): CzajKA
Powód skargi: Nie słusznie nadana kara, Nie obiektywne rozpatrywanie apelacji, Szykanowanie
Data zdarzenia: 24.12.2025
Dowody: 

Opis sytuacji: Wszedłem na serwer o godzinie ok. 13:30, Wyciagnałem samochod z Przechowywalni, pojechałem na punkt poboru krwi i od godziny ok 13:40 Stałem w miejscu na parkingu nic nie robiąć afcząc, o godzinie 14:10 Otrzymałem kare za Celowy Taran, Możliwe ze Administratorowi pomyliło się id, Napisałem apelacje w której opisałem jedyną mozliwą sytuacje ktora mogła zostać odebrana za "calowy taran" Aczkolwiek Nie powinna uleć ukaraniu co zostało opisane w apelacji powyżej, Administrator odgórnie stwierdził iż poprzez moją sporą listę kar moje zachowanie nie uległo zmianie i kara została nadana słusznie Mimo iż nie doszło do zadnego zachowania które podlegało by ukaraniu.
Podsumowując, Czy w przypadku sporej listy kar administrator moze nadawać bezpodstawne kary? Bo przecież i tak gracz ma dużo kar to pewnie odwala, w dodatku organizacja boyz to nawet nie bede sprawdzać tylko nadam kare. 

Edytowane przez SkyzyskiFanClub
  • Super 1
  • Haha 4
  • WOW! 1

Witam, a więc zaczynając od początku.

W dniu 27.12.2025 o 11:23, SkyzyskiFanClub napisał:

Stałem w miejscu na parkingu nic nie robiąć afcząc, o godzinie 14:10 Otrzymałem kare za Celowy Taran, Możliwe ze Administratorowi pomyliło się id

Administracja, żeby kogoś ukarać musi mieć jakiś dowód na podstawie, którego może stwierdzić co się wydarzyło w danym momencie, twierdzisz że stałeś w miejscu miałeś (AFK). Niestety z podesłanego mi nagrania widać dokładnie co się wydarzyło, nie pomyliłem twojego ID z kimś innym, to byłeś ty.

Administrator odgórnie stwierdził iż poprzez moją sporą listę kar moje zachowanie nie uległo zmianie i kara została nadana słusznie Mimo iż nie doszło do zadnego zachowania które podlegało by ukaraniu.

Tak, powiem to jeszcze raz i zdania nie zmienię z tego co zauważyłem w liście kar, wchodzisz na serwer notorycznie łamiąc regulamin, dlatego została na ciebie nałożona taka kara a nie inna.

Czy w przypadku sporej listy kar administrator moze nadawać bezpodstawne kary?

Twierdzisz dalej, że nie doszło do żadnej sytuacji w której łamiesz regulamin serwera. Nie zgodzę się z tym, ponieważ mam dowód w postaci nagrania co w tamtym momencie zrobiłeś.

Bo przecież i tak gracz ma dużo kar to pewnie odwala, w dodatku organizacja boyz to nawet nie bede sprawdzać tylko nadam kare. 

Nie interesuje mnie to w jakiej jesteś organizacji, jest to informacja totalnie mi zbędna do oceny twojej sytuacji w danym momencie gdy zostałeś ukarany. Wszelkie dowody jakie posiadam na twoją osobę, zostały wysłane do Administracji RCON.

Myślę, że wyczerpałem temat. Pozdrawiam oraz życzę miłego dnia/wieczoru.

• Super 5
  • Haha 2

Dodatkowo nie wywiązałeś się z obowiązku rozpatrzenia apelacji w terminie 72godzin

Członek administracji serwera ma obowiązek rozpatrywać apelacje od kar które nadał, w ciągu 72 godzin od ich pojawienia się na forum w dziale Apelacje od kar.
Wyjątek stanowią kary krótsze bądź równe 3 dni oraz kary permanentne.

Apelacja Zostala napisana w Srode o godzinie 14:18

Odpowiedz Została napisana w Piatek o godzinie 16:21

Pomimo wcześniej zostawionej poprzez ciebie reakcji haha od razu po wstawieniu apelacji specjalnie ją ignorowałeś abym odczekał jak najdłużej na twoja odpowiedz, aczkolwiek twoja pewność siebie cię zgubiła i finalnie sam złamałeś regulamin co tylko podkreśla twoje szkalujące  moją osobę zachowanie 

Edytowane przez SkyzyskiFanClub
  • Super 1
  • Haha 3
  • WOW! 1

Godzinę temu, SkyzyskiFanClub napisał:

To pokaz dowód cwaniaczku, ukarałeś mnie tylko przez moja przeszłość, Dyskryminacja!

Nie mam takiego obowiązku.

56 minut temu, SkyzyskiFanClub napisał:

Dodatkowo nie wywiązałeś się z obowiązku rozpatrzenia apelacji w terminie 72godzin

Jeżeli napisałeś apelacje w środę o godzinie 14:18 a apelacja została rozpatrzona w piątek o godzinie 16:21, to minęły dopiero 2 dni, więc gdzieś zgubiłeś u siebie jeszcze jeden dzień.

Godzinę temu, SkyzyskiFanClub napisał:

Pomimo wcześniej zostawionej poprzez ciebie reakcji haha od razu po wstawieniu apelacji specjalnie ją ignorowałeś abym odczekał jak najdłużej na twoja odpowiedz

Ja w twojej apelacji, od siebie żadnej reakcji nie widzę.

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.