Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na nsanee.

Desola7e
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 96489
Login: Desola7e
Nick oskarżonego: nsanee. 
Powód skargi: Brak kompetentnych informacji w tunerze, podwójne naciągnięcie na doliczkę.
Data zdarzenia: 24.12.2025
Dowody:  Wszystko w logach, cała rozmowa po godz. 17tej jakos.. na lokalnym chacie / Edit. Pisałem reporta również i pisałem z ponpol'em
Opis sytuacji: Przyjechałem do gościa zamontować STI -Hi-Top, i zanim zacząłem montaż, zapytałem go czy na pewno najpierw STI bez hi-topa tak jak mi zaproponował. Odpowiedz brzmiała tak, że najpierw zwykle STI później na komponentach zdjąć wariant pojechac do  przechowalnii wrócić po hi-topa. Okazało się ze jednak nie... Po czym mówięmu to demontuj all bez doliczki za to ze mnie wprowadził w błąd. On mówi jaki błąd przecież zgodziłem się na to akceptując. Po czym demonta chciał mi zrobić za 7k doliczki (tutaj demont bez doliczki) czyli juz w plecy 40k ponad i montaż kolejnego 80k z doliczką wziął znowu... 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.e1b0321d3f73b942390b5360794294f4.png

Edytowane przez Desola7e
  • Super 6
  • Haha 7
  • WOW! 5

Moje pierwsze pytanie @Desola7e ile dokładnie straciłeś na całym montażu/demontażu tuningu? Bo według tego co rozumiem jest to jakieś 40k + doliczki.
A druga sprawa do @nsanee. / @Resh22 napisałeś mu instrukcję co ma zrobić i wprowadziłeś go w błąd, a więc według nas powinieneś zwrócić mu pieniądze.

Edytowane przez amik.fg
  • Super 1
  • Haha 3
  • WOW! 1

Nie masz powiedziane nigdzie, że masz wiedzieć, jednakże podałeś graczowi instrukcję dosłownie krok po kroku co ma zrobić przy tym wprowadzając go w błąd i to przed Ciebie stracił pieniążki. Gdybyś napisał, że nie wiesz to nie byłoby żadnego problemu. Niezbyt mnie obchodzi co pisał wcześniej czy chciał te 40k czy nie, aktualnie jest skarga i trzeba ją rozwiązać.

Edytowane przez amik.fg
  • Super 2
  • Haha 1

3 minuty temu, amik.fg napisał:

Nie masz powiedziane nigdzie, że masz wiedzieć, jednakże podałeś graczowi instrukcję dosłownie krok po kroku co ma zrobić. Gdybyś napisał, że nie wiesz to nie byłoby żadnego problemu. Niezbyt mnie obchodzi co pisał wcześniej czy chce te 40k czy nie, aktualnie jest skarga i trzeba ją rozwiązać.

montaż zapłaciłem za STX zwyklego coś koło 77k albo 80 -> demont poszedł za 0 czyli odzyskałem tylko 35k i montaż kolejnego no to tam było chybya 82k -> suma sumarum 35k do zwrotu gdzies

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.